Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • masterful87

    senior tag

    Most érkezett:

    "Nő az Xbox Live Gold előfizetés ára

    Kedves Masterful87!

    Köszönjük, hogy az Xbox Live Gold közösség tagja vagy! Miután gondosan ellenőriztük Magyarországon a valutaárfolyamok változását, és figyelembe vettük, hogy ajánlatainkban mindig olyan szolgáltatás-érték arányt kell nyújtanunk, amely megfelel ügyfeleink igényeinek, úgy döntöttünk, hogy módosítjuk az Xbox Live Gold előfizetések árát.

    Ezért nőni fog az Xbox Live Gold előfizetési csomag ára, amellyel jelenleg rendelkezel. 2016. június 20-tól a 3 havi Xbox Live Gold előfizetés ára 5 000,00 Ft-ról 6 600,00 Ft-ra változik. Ha előfizetésed 2016. június 20. előtt automatikusan megújul, a megújítás időpontjában a jelenlegi árat fogod megfizetni. Ha az előfizetésed 2016. június 20. után újul meg automatikusan, a megújítás időpontjában az új árat fogod megfizetni.

    Annak érdekében, hogy a megújítás problémamentesen történjen, és továbbra is hozzájuss a legfejlettebb többjátékos szolgáltatáshoz, akár 4 ingyenes játékhoz minden hónapban és az exkluzív, akár 50-75%-os kedvezményekhez a játékok árából, ellenőrizd a https://billing.microsoft.com oldalon, hogy a fiókod adatai és a fizetési adatok naprakészek.

    Az Xbox Live Gold fizetési módjának megváltoztatásához, a megújítás dátumának ellenőrzéshez vagy az előfizetés lemondásához látogass el a https://account.microsoft.com/services oldalra.
    További információkért látogass el a http://support.xbox.com/billing/xbox-subscriptions/gold-subscription-changes-faq oldalra.

    Köszönjük, hogy te is Gold-tag vagy!
    Az Xbox Live csapata
    "

    Na arra lennék kíváncsi, hogy akkor az 1 hónap és az egy év vajon mennyire drágul, mennyibe fog kerülni júni 20 után?
    A másik gond meg az, hogy szerintem ezzel majd a játékok árai is drágulni fognak, ott is jelentkezni fog ez az árfolyamváltozás, ami ellen persze nincs mit tenni, ez van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák