- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
Aktív témák
-
-vitya-
őstag
válasz fsb1000 #40742 üzenetére
én sosem tartom megkérdőjelezhetetlennek amit írsz, még ha az a "ne hallgass rám" ki is marad
PPPPPPPPP
megj.:
apámról is kiderült már, hogy nem megkérdőjelezhetetlen ;-) olyan nincs aki az lenne... bár, én lehetek üdítő kivétel... persze csak önmagamnak...[ Szerkesztve ]
-=Витя=-
-
virkir
veterán
válasz fsb1000 #40746 üzenetére
Kicsinykét OP, ezt azért ne felejtsd el.
Meg szerencsére a júzerek legtöbbje messze nem OP akik megszerezték ahogy észrevettem pár nap alatt.
Csak azért OP kicsit mert a WG-s srácok valamit elrontottak de majd javítják meg megtanulunk ellenük menni, ugyan úgy mint a francicákat. Azok is OP-ok voltak addig amíg nem tanultak meg ellenük játszani.
Mostanában egyre nehezebb a BatChat-el is eredményes kört menni mert vagy felkészültek az ellenfelek vagy oltári birkák közé kerülök és támogatás nélkül azért annyira nem egy nagy szám az a tank sem.Atlantis
Ha párszor rak be naponta akkor nincs bajom vele majdnem minden városin vannak helyek ahonnan elég jól be lehet lőni, egyedül Himmelsdorf necces, aztán meg ha jól áll a csapat megyek TD üzemmódba bontani.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Djuree
félisten
válasz fsb1000 #40737 üzenetére
kellenek azok az artyk. igaziból is volt tüzérség és féltek is tőle, mint mi a játékban. nélkülük egysíkúbb lenne a játék. nehezebb így az biztos, én is félek az artyktól, de ügyesen manőverezve ki lehet őket játszani szinte minden mapon. és ugye az ellenfél is ugyanúgy fél a saját artyktól, ezt sose felejtsd
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Atlantis
veterán
válasz fsb1000 #40756 üzenetére
Hja, értem, csak sajnos Hummel-ben még nincs HE lövedék. Meg amerikai arty-knak sincs T7 alatt, oroszt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Mcray
senior tag
válasz fsb1000 #40780 üzenetére
Én eddig csak olyan csapattal századoltam, akik randomban sem tudtak semmit sem letenni az asztalra...Képzelheted milyen jó véleménnyel vagyok a századolásról...és hogy mennyire szeretném megtapasztalni amit leírtál normális emberekkel
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Dobi 562
addikt
válasz fsb1000 #40819 üzenetére
Tegnap lőttem ki először kék játékost, mert direktben elkezdett lőni. Egyébként előferdül ez a kékülés, velem is megesett már WOT-os pályafutásom elején. Sokan nem veszik figyelembe, hogy a másik csapattársnak teljesen jó a rálátása és tudja lőni az enemy-t, simán beállnak a másik elé, gondolom nekik az a fontos minél több kilőtt tank legyen a statjukban és így sikerült 3 csapattársat kilőni 2 napon belül, kékültem is pár órára. Mindig bocsánatot kértem egyből, bár nem éreztem magam hibásnak, ha én oda tudok figyelni hogy nem megyek át a csapattárs fegyvercsöve előtt (főleg ha az már lövi a célpontját), akkor ők is oda tudtak volna.
Mindenesetre tanultam belőle, azóta jobban odafigyelek, néha sajnos így is összejön a csapattárs sebzés.
(#40820) Garold: Sajnos vannak ilyen userek is, nagy tank=nagy ego. Kiváló jellemű emberek lehetnek a való életben is.
-
-vitya-
őstag
válasz fsb1000 #41015 üzenetére
alapvetően igaz, hogy meg kell tanulni vele játszani, lehet mákos voltam, de első csatám vele, még BL9-el 7 kill volt, és csak azért nem nyolc, mert mind elfogyott és az utolsó IS-3-at nem tudtam kivágni 4 HE lövésből, amim benne volt a végén.
Akkor nagyon megszerettem, lehet, hogy a pozitív gondolkodás hatalma, de nekem folyamatosan bejön.
virkir, Timyyy:
Persze, hogy teljesen más lesz a fejlesztett toronnyal, és az S70-el!!! Bízzatok a szebb jövőben ;-)[ Szerkesztve ]
-=Витя=-
-
GrooveHero
addikt
válasz fsb1000 #41033 üzenetére
Azért ez erős tulzás, csak annyi történt, hogy ami naggyon durva kör volt, és esélye nem volt bármit csinálni, azt kihagyta inkább, nem idegesítette magát.
De ha neki nem hisztek, akkor nekem se muszály, pedig én tudom, amit tudok. Meg lehet nézni az én accomat, annyit mondok, hogy több nagyobb tankja van, mint nekem.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz fsb1000 #41040 üzenetére
Az, hogy az utolsó 3 kör, amennyi xp kellett az ARL-44-hez(tudom mert vele voltam platoonban) azt kihagyta....nos ez nálam nem misnősül farmolásnak, hogy 1000 xp-t se összeszedsz, úgy, hogy kihagysz egy kört, úgysem volt döntő szerepe. Bezzeg amikor 10-es csatában az IS-7 meg E-100 AFK-ol, az mindek számít??
Amúgy meg pont olyan emberek mondják rá, hogy hogy játszik, akik még nem mutattak fel annyit, mint ő. Meg még énse, de rajta vagyok
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
MCGaiwer
addikt
-
Bobyjack
senior tag
válasz fsb1000 #41074 üzenetére
Igen. Én amikor leláncolnak és töltök, rángatom jobbra-balra az egeret nehogy már könnyű dolguk legyen...
Amúgy a T110 ágyúja viszi a T110 lower hullját is, gyakran inkább azt lövöm, nagyobb célpont.
Tegnap este az új olasz stílusú pályán T110-el 328HP-val csiki-csukiztam egy 2200HP-s T110 ellen. Kb 270HP-ig levittem amikor egy M103 kilőtt. Azt hiszem a T110-es gyerek már sírt otthon a gépe előtt Folyamatosan mozgattam az alját meg a tronyot. Mindig lepattant, vagy pont nem vitt át.
(#41077) Fel: Az ilyennek hogy van az IS7-ese mellet 3-as plecsni? Hogy számol ez a rendszer??
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz fsb1000 #41081 üzenetére
szerintem meg a hétvégi analfabéták nem valók a játékba, de ez ugyancsak nem érdekel senkit, mint a te véleményed. nekem is el kell fogadni ezeket, ahogy neked a többit. nyílván nem top tanként fogom elbaszni a meccsed.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
intercell
csendes tag
válasz fsb1000 #41131 üzenetére
Most visszanéztem a replayt, hát azért nem voltam hibátlan korántsem, meg mázli is volt, főleg a végén, amikor már csak 7 perc volt hátra, ott kezdett emelkedni a pulzusom
Feltöltöttem: ITT meg lehet nézni, ha minden igaz. Szívesen fogadok esetleg tanácsokat, hogy mit kellene máshogy csinálni.
Valamint, amit nem értek, hogy ha jól tudom van olyan kitüntetés, amit ha Tier7-vel kilövök 3+ Tier8 vagy nagyobb tankot, akkor elvileg jár; na én nem kaptam semmit a végén, ez vajh mitől van?
-
intercell
csendes tag
válasz fsb1000 #41137 üzenetére
Én is vmi ilyesmit próbálok, hogy második vonalban menni az ilyen csatákban, mint amint linkeltem is, ahol nem vagyok top tank. Bár ha top vagyok, akkor is érezni, hogy milyen papír ez a tigris (de pl, h a Löwe miért nem tudott a végén rendesen sebezni, amikor már 1 vs 1 maradtunk és keringtünk a mezőn, az passz; biztos a papír élét lőtte vagy nem tudom )
Közben arra is rájöttem, hogy azért nem kaptam kitüntetést, mert az csak mednek jár, a Tigris pedig heavy
-
intercell
csendes tag
válasz fsb1000 #41163 üzenetére
Szia,
ezen az orosz oldalon mit lehet pontosan megnézni? nem nagyon tudok eligazodni rajta, meg tudnád nekem nézni, hogy milyenek a statjaim? "vanitron" néven játszok. Az "eff" értéket mi szerint számolja és mi számít jónak/átlagosnak?
Bocs, hogy téged bombázlak, de olyan segítőkésznek tűnsz, ahogy a fórumot olvasgatom mostanában.
-
-
CptMisi
őstag
válasz fsb1000 #41227 üzenetére
Na...Nem azt mondom, hogy ha van 5 killem, akkor mindenki álljon meg, hogy nekem meglegyen a hatodik. Nem várom el, hogy ha már több perce küzd vele, akkor azt nekem hagyja; hogy megvárják, míg én átvánszorgok a fél pályán. De ha addig nem lőtte, amíg le nem sebeztem 10%ra, akkor ne lője már ki, mikor már csak egy kell neki. Vagy akkor lője végig, és ha úgy jön ki, hogy az utolsó lövés az övé, hát nem baj, örülök, hogy nyertünk legalább; de hogy direkt arra vár, az ...
Paul119: na ez a különbség...Tegnap T34-gyel felmentem Mines-on középre, mert rajtam kívül csak egy m103 ment fel, de ő teljesen, én meg a sziklánál maradtam. Megjelent 2 T9 tank a szikla túloldalán, a szigetről lőtt egy M103, Panther2, hátulról 13 90... Elindult fel a két T9, egyikbe belelőttem, de ennyit tudtam, aztán legurultam fedezékbe. Erre beírja az M103unk, hogy kösz, meg írta a hülyeségeit. Amikor meg nyomtam, hogy Help!, akkor senki nem segített, de még az arty sem lőtt volna rá a felmenő tankokra.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
intercell
csendes tag
válasz fsb1000 #41224 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, nem is tudtam, hogy ennyi mindent ki lehet olvasni ezekből a statokból, kb szór szerint leírtad az általános harcmódomat
A találati arányomon tényleg lenne mit javítani, de ezt tanulni kell és fejlődni a kezdeti mindent lövök amit látok hozzáállásból, de hát ugye kis tankkal, gyors töltéssel bátrabban lövöget az ember (a foglalási/győzelmi "arab style" levegőbe lövöldözésről meg gyorsan le kell szokni )
KV-nál már én is kezdtem inkább biztosabb célpontra lőni csak, az IS és Tigris viszont szinte már megköveteli ezt.
Más: mostanában azt vettem észre, minta lassabban csorogna a pénz, még a KV-val is, valamint egyre kevesebbszer rak be top tanknak, másnak is van ilyen érzése, vagy csak pechesebbnek érzem magam?
-
intercell
csendes tag
válasz fsb1000 #41446 üzenetére
Biztos meghoztam az ihletet, amikor dícsértem a tankot Nekem most jött össze a lóvé az IS-3-ra tegnap, egész nap azzal mentem, nagyon fekszik a járgány.
Ma meglett rá a BL-9, hát azóta meg valami csoda, végre úgy érzem, hogy akármilyen csatába tesz be, tudom befolyásolni, és ez az érzés megfizethetetlen
Találtam ilyen statos oldalt, ez vajon mennyire lehet reális?
-
intercell
csendes tag
válasz fsb1000 #41452 üzenetére
Na, ez szép kör volt, grat Én amúgy kb ugyanúgy megyek a Tigrissel, mint az IS-3-val is, csak míg a papírtigrist boldog boldogtalan átlövi, az IS-3-on érzem, hogy pattogós. Viszont a tigrissel olyan jól meg lehet tanulni, hogy hihetetlenül vigyázni kell rá, mert különben kampec
-
whatnot
őstag
válasz fsb1000 #41465 üzenetére
IS-3at elölről könnyen átlőhető, KT kicsit nehezebben szvsz.
Jagdpanzer4: a fő TD előny hiányzik róla: az erős ágyú. Ugyanaz van neki, mint a vele egyszintű mediumoknak (kicsit jobb a rofja, csak ennyivel jobb). Ez gáz. Ha megadták volna neki a 200as penetrationt, akkor jó lenne.
Jagdpanther: páncélja jelentéktelen, kisebbik ágyú jó, de ugyanaz, mint a vele egyszintű heavy-ké, ami nem jó, a nagy ágyúja jó is lehetne, csak éppen mocsok drága belé a lőszer és nem hozza vissza az árát. Viszont fürge jószág.
[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
válasz fsb1000 #41478 üzenetére
Go4WoT kupán 1SBP, 1PAD, RED mindig T32-t hoz, 4-5 db-ot meg néha VK4502A-t. A másodikat nem teljesen értem, de úgy látszik nekik működik.
Szerintem a T32-nek egyáltalán nem gyenge a teste. Ha pedig ügyesen a tornyát kihasználva játszol, a legerősebb tier VIII-as heavy. Én ezt a tier VIII-as heavyt élveztem a legjobban. Azóta is ez tartja nálam átlagban a csúcsot XP-ből, bár a T110 nagyon közelít már xD
-
Murder3
addikt
válasz fsb1000 #41465 üzenetére
na kis magántapasztalat..
is-3 páncélzata elég kemény szerintem és nagyon pattogós de a frontját átlehet lőni csak figyelni kell h azt a részt lődd meg ami számodra kedvezőbb.szóval tegyük el 1v1-be folyamatosan átlövitek egymást ugye....
a gond nem is az h nem lövöd át hanem h a te ágyúd nagyon alul teljesít...
a német 320-as sebzés nagyon unfair t9-es ágyúkhoz képest...
nekem van vele 450-460(csatám) mármitn a rövid és hosszú 105-össel eggyütvéve és én annak örültem ha egy meccsen 300 fölött lőtt folyamatosan vagy nem is folyamatosan de ne 250-eket..van mikor folyamatosan 250 alatt lő...
400-akat nagyon nagyon ritkán lehet vele lőni és akkor most nézzük az orosz 390-es sebzésű ágyúkat amiknél meg a 300 alatti sebzés a legeslegritkább és az szinte végig képes 350-es masszív sebzéseket leadni és sokkal gyakrabban lő 400 felett.
és ez az ami nem midn1.
és azt se felejtsük el hogy az is3 meg úgy általába az orosz tankok főleg a heavyk nagyon gyakran szimplán elnyelik a lőszert.alacsonyabb profilja miatt megint előnybe van közelrharcba sokkal pattogósabbak a torony lőhetetlen.
sokkal nagyobb harcértéke van az is-3akank mint egy kt-nak. -
Atlantis
veterán
-
Fel
addikt
válasz fsb1000 #41530 üzenetére
Korábbi hsz.
Egy adott tankkal megszerzett alap xp számít (nem számít bele a prémium 1,5-ös szorzója), és az, hogy adott időhatáron belül (1 hét), a kapott xp-vel hogy állsz a többi játékoshoz képest, akik ugyanezzel a tankkal mentek. Nem 99%-kal többet kell elérned, hanem meg kell közelítened az addig elért legjobb eredményt 1%-raPl.: Tigrissel a legjobb eredmény 1000xp
Egy csatában összeszedsz 501 és 800 közötti xp-t, akkor a jutalmad egy Mastery Badge: Class III. Bagde
- 801 és 950 közötti xp-t --> Class II. Badge
- 951 és 998 közötti xp-t --> Class I. Badge
- 999 vagy ennél több --> Ace Driver (vagy Tanker?)Ha új rekordot állítottál fel, akkor onnantól százalékosan ahhoz kell számítani a későbbi eredményeket.
[ Szerkesztve ]
-
-
jahrn
senior tag
válasz fsb1000 #41557 üzenetére
Jo neked h 95%-ban ilyen jatekosokkal talalkozol. Atmegyek en is arra a szerverre ahol te vagy...
Viccet felreteve Plokijuma-val platoon-ban olyan csapattarsakkal talalkozunk folyamatosan h ellensegre mar nincs is szukseg. A magam reszerol nem szoktam leugatni senkit, de gyakran a szamitogepasztalt kaparom es elszivok fel doboz cigit egy meccs alatt.
Masreszt viszont igen, ha udvariasan megkerem - topdogkent - pl a medeket h mit csinaljanak akkor azert sokszor probaljak tenni a dolgukat a legjobb tudasuk szerint. A leggyakrabban hvy tankerekre vagyok kibukva, de valszeg azert mert az o teljesitmenyuk - vagy annak hianya - jobban szem elott van.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz fsb1000 #41557 üzenetére
Az elmúlt 2 napban elég sokat játszottam [Sherman > E8 > T20] és volt néhány eset, amikor a falat tudtam volna kaparni néhány játékostól, akik a "legjobb képességük szerint" játszottak.
Pl: szándékosan keresztbe áll kezdéskor, nekem jön a heavy tankjával, sziklánál mögém áll és nem enged vissza, de a kedvencem, amit mostanában nagyon bírok: befordulok egy sarkon, hogy rálőhessek egy ellenfélre és a kedves pajtás csapattárs befordul elém, hogy ő lőhesse ki. Persze, ha az utolsó pillanatban ugrik be elém és tarkón durrantom, akkor még fel van háborodva... A "kicsiket" hajkurászó artik már említésre sem méltóak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest