Hirdetés

Aktív témák

  • Flatron710

    tag

    válasz mynames #9032 üzenetére

    PL. mikrofonos kommunikációval megerősítve tudunk egy terv szerint haladni, támadni, védekezni, bekeríteni. Elég sokat toljuk így! Ha előkapjuk az M4 Shermant - elit mind a 3 - akkor azért oda tudunk csapni az ellennek. :D ( a legjobb eredmény az hogy hárman 11-et vadásztunk le ) Bár mostanság a 3 db KV-3 is elég nagy harci kapacitással bír, ha ésszel játszunk. ( egy fedező tüzet ad.. kettő megkerül és oldalba lő )
    Sokkal élvezetesebb, mert így legalább hárman össze tudunk dolgozni.
    Klánt, majd idővel sajátot akarunk... Munkatársak, haverok, stb... ( persze ezek még nagy tervek. Mi csak hobbiból és a tankok iránti vonzalom miatt játszunk. )

    Tényleg.! Egy kérdés azoknak akik Klánban játszanak.

    A kommunikáció hogyan zajlik? (nem a technikai részére gondolok! Azzal képben vagyok! ) Hanem pl. arra, hogy mennyire támad zavar az éterben, ha pl. 8 ember veszi észre ugyanazt a célt és mondjuk közölni is akarná szóban? Vagy ha 15 ember beszél, akkor nem nyomják el egymást? Klánoknál esetleg vannak a 15 fő között kis parancsnokok, 3-4 fős szakaszok vezetésével, akik beszélnek, az "alárendelt" tankok pedig követik a pk.-t? ( aztán ha kilövik, akkor valaki átveszi a helyét.. stb..) Vagy hogyan működik ez?
    ( mi néha 3-n is zavarjuk egymást... :D Persze teljesen élvezetes az amikor csak "rádióban" hallod másikat viszont és amikor lő, akkor nem "durr" van.. csak egy kis "csatt" az éterben és őt kérdezed, hogy talált vagy sem...)

    [ Szerkesztve ]

    Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

Aktív témák