Hirdetés

Aktív témák

  • GrooveHero

    addikt

    válasz Iron Funeral #7733 üzenetére

    Mert akinek van esze, az nem használja a KV-3-at 122-essel, mert rohadt pontatlan. Ezért az is fontos, hogy a német ágyúk bizony sokkal pontosabbak, és ha nem egy nagy differenciát nézünk, hogy 88 vs 122 mm, akkor mondhatjuk, hogy egyformán erősek, amellett, hogy a németeké továbbra is pontosabb.
    Az orosz tankok tier8-tól a BL9-től kezdenek el nagyon pontosak lenni, a németek meg már PZ IV 75-ös lövege...hm...talán 0.29? vagy valahogy így.

    De ne ragaszkodjunk annyira a számadatokhoz, mert tudvalevő, hogy szart sem érnek.
    Majd ha 10ből 10szer átütüm a tigris hosszú 88-assal a ferdit, 203/200mm, akkor majd beszélhetünk róluk. De hogy a 167-es pen-nel nem tudom átütni az IS-4 oldalát? Érdekes, amikor én megyek is-4-gyel, valahogy mindíg megsebeznek oldalról a KV-k. Ez miért van?

    És ugye itt jön be az a dolog, hogy akármilyen tankkal vagy, az ellen tankja sokkal jobb, még ha ugyan olyan a tank, akkor is, és itt most nem nézzük a fejlesztéseket, mondjuk, hogy min2 ugyanazzal van felszerelve.
    Szóval az ellen tankja mindíg szuper, mindíg jó, a tied meg egy darab szar. Gondolom ezt már észrevettétek.

    [ Szerkesztve ]

    Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Aktív témák