Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz KaiotEch #6004 üzenetére

    Általánosságban véve könnyebb haladni a szovjet ágon, nagy a fegyver választék, a motorok sok másik tankba átrakhatóak, valamint az egyes fejlesztések között altalában nincs nagy lőerő különbség, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem igazán fontos, mert érezhetően nem javít a tank mozgékonyságán, míg a német oldalon nagyon sokat számít a motor, amire sok xp-t is kell költeni. A szovjet ágyúk ütnek általában a legnagyobbat, igaz pontosság és töltés idő kárára, de a játék mechanikáját tekintve, azok a tankok jönnek ki jobban, akik egyszerre tudnak nagyot sebezni, nem a sokszor, de kicsit sebzők.
    Az amcsi oldallal meg az a baj, hogy igen szegényes a fegyverválaszték, van hogy egy bizonyos ágyút 3 egymást követő tankon is igen sokáig kell használni (pl a 105-ös a T29 még jó, a T32-n már csak elmegy, a T34-en pedig szörnyű)

    Attól függően, hogy milyen játékstílusban, milyen tanktípussal szeretnél játszani szerintem ezek a legélvezetesebben játszhatóak; arty-német, nehéz-szovjet, közepes-szovjet, TD-szovjet. Persze minden ágon vannak kivételek, egy-egy kifejezetten kellemes tank, mint pl. a szovjet SU-26, S-51, az amcsi T29, a német Tiger II, Ferdi. És presze vannak negatív példák is.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák