Hirdetés

Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz bfrks #16888 üzenetére

    Német oldalon ajánlom a PZ35t-38t-38nA ágat, mert PZ38nA után elérésed lesz mindkét heavy ágra, a jobbféle páncélvadászokra, és a nehéz medekre is. TD vonalon a StuG már kiválóan használható, 75% legénységgel és ventillátorral álcával kell megvenni, a 75mm hosszúcsövűvel vadállat, relatíve gyorsan lesz belőle Jagdpanzer :D szintén PZ38nA- ból lesz PZ4, ami az egyik legjobb farmtankká válik a StuG mellett miután a legénység 100as lett. Szintén venti, álca, min75% legénységgel kell venni. később mehet rá töltésgyorsító is, KV-kkal is össze merek akaszkodni vele, mert amilyen gyorsan tüzel felhúzva, hármat is adok neki mire egyszer visszalő, a javítása bagó, a lőszer szintén. innen pedig bármelyik heavy és med ágra lehet specializálódni. Én a TD és a VK(p) irányban fejlődök párhuzamosan.
    Most felfügesztettem, mert feltétlen kell csinálnom egy KV-t nagytoronnyal az ingyenes garázshelyért. PZ4 után viszont erősen lassul a haladás, mert a javíttatás miatt egy kör kkönnyen lesz gazdasági csőd, és rendesen kell járatni a PZ4-StuGot hogy legyen pénz.

    Ágyúkhoz. Figyeld az ágyú átütőerejét. Ha magas, akkor páncéltörő lőszerrel használd. Ha alacsony, és a löveg rövid, akkor robbanóval használd. Hetzer 105-öse pl csak robbanóval használható az alacsony torkolati sebesség miatt. Ha medként 2 tierrel nehezebb tankokat lősz, akkor mindenképpen robbanóra kell tárazni, mert a páncéltörő úgyis lepattan, a robbanó viszont jó eséllyel sebzi, és levered róla a moduljait, láncát stb.

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Aktív témák