Hirdetés

Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    Amúgy ma hajnalban felébredtem, gondoltam leülök 2 órát tankozni. Hát nem kellett volna, minden agyatlan most játszott.

    Első meccs, Cliff: a gép valamiért megmakacsolta magát, és már 1 perce ment a csata, mikorra betöltött. Nézem, egyedül vagyok a bázison 2 artival, az összes(!) birka elment megkerülni a sziklát, a bal oldali átjárót senki sem védte. Mire kettőt pislogtam, már 2 scout gyilkolta az artijainkat, engem meg oneshotolt egy ellenséges arti...

    Második meccs, Himmelsdorf: megint későn töltött be a gép, mikor körbenéztem, már mindenki a pálya közepén tolongott, a dombra (II-esből indultunk), egy darab M3 Lee ment védeni (t4-t7 csata volt). Elindultam arra a VK30P-vel (ami lassabb, mint egy KV az alap motorral), hogy legalább feltartsam az ellenséget kicsit. Mire felértem (kiderült, pont a másik lejárón zúdult le a támadó armada), már elkezdték foglalni a bázisunk, mire leértem, 100%-on volt a mutató, még épphogy sikerült kilőnöm az egyik foglalót, így leesett pár százalékkal, és csak azért lett döntetlen, mert a lemmingeknek is sikerült közben foglalniuk a másik bázist.

    Harmadik meccs, Mines: stock IS-el indultam t6-t9 meccsben, a lenti bázisról. Az összes lemming nekiindult jobbról kerülni a dombot, 1-2 felment rá és ott lövöldözgettek önfeledten. Én reménykedve megpróbáltam feltartóztatni egyedül, a balról jövő ellenséges, hármas medium csapatot, hátha addig a fő erőnk áttörik jobb oldalt, de hát nem sikerült na. Persze vesztettünk.

    És a legtöbb csata így telt el. Volt egy nagyon jó is, amikor M6-al top tank voltam. Na ott sikerült 6 killt is összeszednem, és a csapat is normális volt. De a legtöbb csata vesztés volt (21-ből 14), és valami eszement módon vesztettünk mindig.

    (#16684) Zeratul: a KV igazi bestiává a 107-es ágyúval válik, de a 152-essel is szépen lehet aratni. Kell rá a 100%-os legénység is. Igazából nem is tudom, hogy van-e ellenfele a KV-nak a tierjében, de még tier6-on is megállja a helyét (csak arra kell vigyázni, hogy mindig fedezékben legyen). Nagyon meg fogod szeretni, de sok kitartás kell a 107-es ágyúig, mert addig félkarúnak érzed magad.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Aktív témák