- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz #21346560 #50850 üzenetére
Jó hát ami új az mindig csábító. Én most az UDES 03-mal vagyok így, előtte az AMX 1357-tel, előtte a T54 protoval, előtte az AMX 1390-nel és így tovább.
Ha lesz egy kis felesleges kreditem, lehet hogy beruházok rá. Most még azon agyalok, hogy megvegyem-e a lor40-t vagy ne. Régóta fenem rá, de aranyat kéne hozzá vennem és kicsit sajnálom rá a lóvét. 10k arany elég lenne, mert van egy kevés, de akkor már az eggyel nagyobb csomag kéne a legénységi átképzések miatt amik még hátra vannak. Legalább van még pár napom eldönteni amíg tart a fesztivál. Ha a wg megdobna egy kuponnal ami arany vásárlásnál is működik, akkor nem kéne sokat gondolkodnom. Igor vagy Vaszilij, ha nézitek a fórumot akkor most kellene az a kupon! -
KISDUCK
addikt
válasz jano_77 #50855 üzenetére
Jól van, köszi a
vajata tippet. Most 2m krediten tengődök, ha összekapom magam annyira akkor lehet hogy benevezek rá. Régebben nézegettem a 30 és 30b-t ingame, de a 30b nem tűnt előrelépésnek vagy még azt is érdemes megvenni, ha eljut addig az ember?
szerk.: a T110E04-nél éreztem ilyet a T30 után, ahhoz képest kb semmiben sem jobb, páncélban kicsit igaz hogy jobb de azért az egy előnyért mással rúgnak tökön és nem is egyszer.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
[Panzer_Tankiller] noobmeter alapján inkább a T6-t kedveli. Amúgy ő nem tank gyilkos, hanem a lebarnultak* gyilkosa.
*Panzer_Tankiller, tan: a golden-brown shade of skin developed by pale-skinned people after exposure to the sun
Szóval amíg nem napozol nincs veszély.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Hát nekem a radeon 7670m alatt normálisan futott a játék minimumon ami gyengébb mint a 950m. Nálad vagy driver probléma lesz vagy valami probléma van a beállításban. Még az új motorral is normálisan kéne azért mennie nálad, de a régivel meg mindenképpen.
szerk.: CPU nem nyeklik le? Nem pörög maxon, nincs throttling? Ki volt pucolva a gép vagy pasztázva mostanában? Az is lehet, hogy nem tud rendesen szellőzni és az miatt trottyol le.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Hát erre egy próbát megér célprogrammal csökkentet módban eltávolítani az igp és vga drivereket, majd felrakni újból a gyártó oldalán lévő legfrissebbet. Nekem ilyen gondom a 7670m-el volt. Sajnos nem tudtam vele mit kezdeni, mert már legacy kategóriába esett és nem volt hozzá update, de olyan gondom nem volt vele mint amit korábban írtál.
-
KISDUCK
addikt
Mi a hímtag van megint? Minden meccsen kemperek vannak, de nem a tédék, hanem medek és heavyk. Prohorokván 2 heavy kempelt hátul a vasút mellett. Az egyig beírta, hogy hát ő biztos nem megy előre mert még kicsi ágyúja van és amúgy is jobb a deffenzív játék, majd a srácok a dombtetőn úgyis megmutatják...
-
KISDUCK
addikt
válasz Dobi 562 #50984 üzenetére
Pont T8-10 volt.
szerk.: tegnap akartam még az IS-sel játszani, mondom kipattintok vele 20k xp-t a maradékot meg kiváltom papírokból. Sajnos ez a terv nem jött össze, az IS egy rakás sz@r. 2013 novemberében kezdtem a játékot és régen jó volt az a tank, tényleg. Most egy marék sz@r. Inkább elszórtam a szabad xp-m és a váltotam papírt az IS-M-hez.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Dobi 562 #51006 üzenetére
Erre nincs magyarázat, legalábbis logikus nincs. Tegnap néztem youtube-on idei ikszfaktor jeleneteket és ott is hasonló kérdés vetődött fel bennem. Elmennek az emberek, hogy ő tud énekelni meg bírja a kritikát és amikor mondják neki, hogy ez nem elég akkor felrobban a méregtől. Itt is valami hasonló mehet. Jut eszembe a másik topikba van hasonló karakter. T8-10-be játszott obj 430u-val és csinált valami nagyobb sebzést, de úgy hogy max rangeről lövöldözött egy permetezőgép pontosságú löveggel ahelyett, hogy tolta volna a frontvonalat előre és közben csinált hülyeségeket is a végjátékban és amikor közöltük vele, hogy "hát haver ez azért nem volt frankó" akkor meg volt sértődve ránk.
-
KISDUCK
addikt
válasz kchryss #51011 üzenetére
Hú itt félreértés lesz. A fórumtárs példáját az ikszafktoros példához kapcsólódoan írtam. Bevallom szerencsétlen volt a megfogalmazás és hogy az ikszfaktoros példát offba tettem. Arra akartam utalni, hogy van aki nem bírja a kritikát, ha szembesitík vele. Szerencsétlenül jött ki tényleg, de nem az agyhalottakhoz akartam hasonlítani a fórumtársat. Ha valakit megbántottam a félreérthető megfogalmazással akkor elnézést kérek.
-
KISDUCK
addikt
válasz kchryss #51013 üzenetére
Semmi probléma. A helyzetet tisztáztuk, mindenki másképp gondolkodik, nincs ezzel semmi baj.
Hát az eddigi jelenetek cáfolják, hogy tisztában lennének magukkal a jelentkezők az ikszfaktorban. Youtuben szoktam nézni néha pár jelenetet. Van pár eset amikor a delikvens úgy kezdi, hogy bírom a kritikát aztán a következő jelenetben már kiabál meg dobálja a mikrofont. Persze vannak tehetségesek és normálisak is, de sokan nem tudják kezelni, ha szembesítik azzal hogy valami nem oké. -
KISDUCK
addikt
Köszönöm szépen hogy úgy említesz meg mintha rendszeresen én vagy én is támadtam volna a kollégát. Visszanéztem az összes hozzászólásom és egyszer volt vele "egyet nem értésem"
a 248 ontopicos hozzászolásaimból és az 2 hozzászólásból állt. Ha neked nem tetszik az hogy bárki írhat hozzászólást akkor kérvényezd a lapcsaládot a CENZOR bevezetésére amit vagy a topikgazda vagy kijelölt személy látna el mint feladatkört és a hozzászólások csak az ő jóváhagyása után jelennének meg. És akkor egy szabad fórumon minden felhasználó azt írhatna amit szabad. -
KISDUCK
addikt
válasz robogo81 #51077 üzenetére
Az a játék valószínűleg olyan torzszülött lenne, hogy 10-nél több ember nem játszana vele. Nekem már az elég lenne, hogyha a wg vagy átalakítaná a sebzés modellt vagy bevezetne még egy játéktípust ahogy a war thunderben van/volt. Igazából engem csak az rng mértéke b@sz fel a játékban. A szóráskép sok tanknál undorító plusz a bemakkolt rng találat esetén, hogy most átütötte-e a páncélzatot vagy sem és hogy mekkora szórás a dmg is. A szórásképet szerintem lehetne nyugodtan felezni, az rng-t szintén.
-
KISDUCK
addikt
válasz e-newsee #51082 üzenetére
Érdekes ötlet, de akkor ugye rendesen ki kellene dolgozni a szerepköröket, mert egység sugarú júzerként gondolkozva tényleges szerepe a tüzérnek és a sofőrnek lenne. A töltőt még egyszerű lenne kivitelezni, mert csak a lőszert kellene adagolnia, de lehetne komplikálni hogy ne legyen unalmas pl.: kivenni az üres shellt a lövegből majd elrakni, kivenni a tárolóból az új lövedéket és betölteni. A Rádiós akkor lenne jó, ha nem lenne a minimapon jelölve semmi (max. a rádiós pöttyözne a saját tankjának) és a többi rádióssal kéne kommunikálniuk a tankok helyzetéről. A parancsnoknak is kéne meló, ő látná csak a tankokat és neki kéne jelölni a saját tüzére és a rádiósa számára. Ki lehetne dolgozni nem lenne rossz móka.
-
KISDUCK
addikt
Nem hiszem hogy a fórumtárs kötekedni szándékozott volna. Sajnos a heavy tankoknál az álca nem ér semmit. Fullos álca skillel csak 1-2,5% a tankod álcája. Tehát ennyivel csökkenti az ellenfél látótávját. Egy 445m látótávval bíró ellénséges egységnek 4,5-12 méterrel csökkenti a látótávját ami gyakorlatilag zéró. Tényleg jobban jársz ha átképzed más skillekre a legénységet.
-
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
válasz Dobi 562 #51141 üzenetére
Ja hát nem rossz dolog ez a skin árusítás, tényleg lehetne többféle. Én az eventben aktiváltam az amx 1390-t még 70k damázs kell a skinhez. Light tankhoz miért nem tudtak volna "összes hozzájárulást" meghatározni. Nem baj így is örülök neki és amúgy is nagy kedvencem a 1390, szóval végig szenvedem az eventet így vagy úgy.
-
KISDUCK
addikt
Feltettem a [Steel Maiden Edition] pakkot kíváncsiságból, hát szakadok! Ezek a szinkron hangok "SHINE! SHINE! SHINE!"
-
KISDUCK
addikt
válasz benvolio #51452 üzenetére
[960 vs 1050ti userbenchmark] Az oldal szerint 4 fps-sel tud többet átlagban a 1050ti (68fps) wot alatt mint a 960 (64fps). Szóval szerintem wot miatt nem éri meg, legalább is az a 4 fps nem nagy differencia.
-
KISDUCK
addikt
Az a processzor nagyon durván korlátol, 2x2Ghz és nincs turbó sem. Laptopokban is elég a 1050ti a wot-hoz csak kell mellé egy 4 magos processzor ami órajelben kicsit többet tud és a DC memória előny. Én a korábban említett 960-t biztos nem cserélném ha csak wotról van szó és az 570-re is csak akkor ha anyagilag nagyon durván megérné a váltás.
-
KISDUCK
addikt
válasz tankos50 #51470 üzenetére
Én júliusban cseréltem gépet amd a10-4600m és radeon 7600m-t váltott i5-7300hq és 1060 max-q. A full grafika csodája 1-2 napig tartott, de akkor se a madarakat számoltam a "kerék" nyomomban. Szimplán csak meg kellett szokni. Aki a tájban szeretne gyönyörködni az töltse le a farming simulatort, jövő hét csütörtök délutánig még ingyen van.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz szallasi007 #51490 üzenetére
1-2 hete kapott ütközet módot az a map.
-
KISDUCK
addikt
válasz benvolio #51526 üzenetére
A gpuja igazából ugyan annyi számoló egységet tartalmaz (+újabb) és a memória sávszél is egyezik csak a memória méretben kisebb. Azon mondjuk meglepődtem hogy 4k-ban is kicsit többet tud mint a 1060. Arra számítottam hogy ott már dominálni fog a memória miatt a 1060, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest