Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    Az utóbbi két napom kegyetlenül rossz volt, mióta megvettem a 3 nap prémet, rengeteget vesztek. De legalább két tankkal kész lettem, igaz nagy szenvedés árán. IS-2-met kb 3x dobta be Malinovkára, mert az a tank úgy is oda való.. Szvsz ez lehetne a következő pálya, amit kivesznek, úgy is alig szeretik páran. A Cromwell jó kis gép, bár én inkább a T-34-85-öt preferálom a nagyobb alpha és páncél miatt.

    Researched: 110 researched. Undistributed experience spent: 85000. Free Experience spent: 0.
    Researched: Comet researched. Undistributed experience spent: 58000. Free Experience spent: 0.

    Cromwell unicum stat
    IS-2 stat
    WZ-131 móka

    És most jön egy kép egy olyan "merész" manőverről, amit még ~16 ezer csata alatt még egyszer sem láttam. Tiger H Himmelsdorfon berohan középen, és eljut a cap körig sérülés nélkül! A kép tetejével nem tudom mi történhetett, hogy ilyen fekete lett. :F

    Más: Elkezdtem a WZ-131-el játszani. Type 58-as löveggel ritka nagy hulladék, viszont a Type 62-es csővel már egész jó kis gép. Detto ugyan, mint az 59-16-nál, ott a T-34-57-es tapasztalataimat használtam, ennél pedig a T-34-85-ös tudás jön most nagyon jól, mivel kb annak a csövével egyezik meg a löveg. :) Az eredményekhez csak annyit fűzok, hogy értelmes csapat nélkül a light tank nagyon szarul jár:

    Napi poénos nevű klán

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák