Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Yofej75 #49930 üzenetére

    Vigyázz...
    Összemosod a teljesítményt a WR-rel.
    A teljesítményt, vagyis a kiosztott sebzést, elért spotot, felderített járművet vagy az egyéb mutatókat, pl. túlélés vagy találati/átütési arány nem nézi.
    Csak és kizárólag az utolsó időszak (nem tudom, ez hány csatát/napot jelent) WR-jét nézi. Azt sem, h ezt pl. milyen tankokkal vagy esetleg platoonban érted el.
    Elvileg vicces helyzetet eredményezhet: mész egész nap "A" tankkal, és mivel jó játékos vagy, jó WR-rel zársz. Másnap "B" tankot veszed elő, de a fentiek értelmében nehezebb a WR sorsolásod és nem vagy elég jó, h kompenzáld=> alacsony WR. Harmadnap visszatérsz "A" tankra, mert azzal jól ment, és láss csodás, megint menni fog. Ellenben mire újra odajutsz, hogy elővennéd "B"-t megint fordul a széljárás és azzal megint nem megy. A user levonja a bölcs következtetést: "B" tank MM-ét negatív irányban eltolta a köcsög WG, típusosan szólva: "nem lenne rossz tank, de az MM szívatja". Ellenben "A" tank "egy álom". És aztán nem érti, h másnak pont fordítva van... Ha l akarod kerülni, ne tarts "A" napot, amikor csak 1-1 adott tankkal mész. Keverd a típusokat: legyen 4-6 tank a palettán, akikkel adott sorrendben mész akármi van. Így nehezebb félreértékelni a tankot, simán jó vagy rossz napod volt MM szempontjából és kész.

    zodo: bocs, kötekszem ill. szeretném pontosítani. A top sebzést a csata melyik szakaszában érted el? :F Az elején, amikor még számított, vagy amikor már eldőlt a csata, de még nem értek el a búvóhelyedre, és a többiek spotján tudtad lőni a szabadon áttörő ellent a bokrodból? Utóbbi jól mutat ugyan a lőlapon meg a statban, de attól még nem igaz, h Te sokat tettél volna a csata megnyeréséért.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák