Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    Sziasztok!

    Egyszerre több szálat fejlesztek és ennek során azokat a tankokat, amelyek ne igazán tetszenek meg elsőre, próbálom(tam) minél gyorsabban átugrani. Vagyis nem fejlesztettem ki rájuk mindent modult, csak azt amit szükséges volt. Most (némi e-penis növelő jelleggel) úgy gondoltam, hogy jó lenne minden tankot elitre fejleszteni, illetve jó lenne ha besikeredne mindegyikre egy Ace Tanker is. Szebben nézne ki a fejlesztési fa. Ennyi lenne az összes haszna, de hát vannak mindenkinek rigolyái... nekem is.

    Remélem jól tudom, hogy ha egy legénységet átképzek egy másik tankra, akkor azonos osztály esetén 10%-kal, más osztály esetén 20%-kal csökken a legénységi alap képzettség. Minden tankon az áthelyezés és "használat" után nyilván nő a képzettség szintje, de ha hamar elérem az elit státuszt, akkor elenyésző a növekedés a következő áthelyezés előtt. Így az alapképzettség értéke igen gyorsan csökkenne. Erre van az újraképzés, ahol minden egyes áthelyezésnél vissza tudom őket képezni 75%-os szintre.

    De! (és itt jön a kérdésem) Ha nekifogok így pakolgatni a legényeket, a skillek értéke ugye nem fog változni? Tehát egy három skilles legénységet annyiszor pakolhatok át "skill-bünti" nélkül, ahányszor akarok, a három skill megmarad mindig, csak alapképzettséget kell újra és újra képeznem? Bonus: jól tudom, hogy a skillek működnek 100% alatti alapképesség esetén is?

    Köszönöm

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák