Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz bluyoo #24265 üzenetére

    bluyoo #24265
    ezt a "véletlent" a nagy számok törvényének hívják. ;] 100 csatából 30-ban nem lesznek artyk. 30-ban meg zavaróan sok lesz (oldanként 2+). De hogy ezek milyen sorrendben követik egymást, az random. Matemaikailag, ha van egymás után egy csomó sok artys csatád, akkor azt artymentesnek kell követnie.
    És ezt a tendenciát ki lehet használni.
    Amikor artyt kell vadászni, és öt kör alatt nincs, akkor vagy kell menni még párat és 1-2 csatán belül lesz elég, vagy ha nem, akkor nincs elég arty a játékban, tehát érdemes pihentetni. Ezt történt nálad is. Csak mivel nem tudatosan lépted, bosszantó.
    Nem jön be mindig, de mivel csak egy vagyok a 100k aktív játékosból érthető.

    "Mondjuk azt nem értem, miért csapja ki a biztit ha esetleg más abban hisz, hogy manipulált!"
    Én igyekszem konkrét, releváns méretű számokkal alátámasztani a mondandómat. Semmi mást nem várok, csak, h a másik fél is tegye meg. Nincs bajom a hittel, de a bizonyíték hiányával igen. Azzal van bajom, h vki idejön veri a mellét, h így meg úgy manipulált, mert ő ezt így érzi, de amikor azt kérjük, h bizonyítsa be konkrétumokkal, akkor nagy a csend.
    Olyan ez, mint az Loch Ness-i szörny. Bármennyire is ellentmondana a létezése a logikának, én szívesen elhiszem, h létezik, de kérek szépen róla bizonyítékot. Ehelyett gyerekmeséket kapok, manipulált, elmosódott és kivehetetlen fotókat és amióta mindenki fényképezős telefonnal jár nem látta senki, egyesek mégis szentül hiszik, h létezik. :(
    Egy idő után unalmas és idegesítő. :DDD
    És azt is tudom, hogy hívő embert nem fogok számokkal meggyőzni, de talán a kétkedőket igen. :F

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák