Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Taragas #10051 üzenetére

    Nekem T10 randomban most ez a kedvencem (IS-7, T-62A és E5 mellett). Mi a HHR-ben vittünk néha IS-4-et CW-re, bár pályától függött.

    (#10052) Stigma.HC: Semmit sincs rajta szégyellni, ez csak egy játék. :)

    (#10054) Bingisz: Nekem mostanában bűn lassú az IS-7, alig érzek különbséget a 4-eshez képest (mindkettőn BiA és Off road driving van). Tény, hogy sokkal jobb az IS-7 tornya, de mindig nem lehetsz hull-downban, ez esetben pedig a 4-essel jobban be lehet állni (lehet forgatni).
    Tény, hogy gyenge a tornya, de az E-50M nem feltétlen közelharci tank (amúgy az is jóféle kis gépezet). Nekem T10-ben ezek kellenének, ha választhatnék: 121, 113, BatChat25t, AMX50B, Object 263 és 268.

    (#10073) emre: Így jóval utólag jó éjt! Néha amúgy tényleg tök jól esik WoT helyett inkább aludni egy jót. :K

    (#10080) emre: Egyelőre még nem, de szerintem fel is adom a keresést, mert mostanában nagyon keveset játszok és ha tényleg behozzák valamelyik következő patch-ben platoon társ kereső mechanizmust, akkor nem lesz szükség klánra.

    Egyébként kösz az érdeklődést, ha ezt azért írtad, mert tudnál mondani egy klánnevet, akkor szívesen megnézném. :R
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    - Centurion 3700 dmg vereség
    - A Type az mindig is Type marad

    Más: Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én valahogy hiányolom a 8.8 előtti interfész modot. Rossz ez így, hogy nem látom az első csata jelentés-panelen a sebzést, találati arányt, stb, meg a statisztikánál, hogy milyen E-értékje van egy tankomnak, mennyi a szerver átlag/szerver top áltagsebzés, (így nem tudom, milyen célt tűzzek ki magamnak).

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák