Hirdetés

Aktív témák

  • joergie

    őstag

    válasz fsb1000 #8738 üzenetére

    Nincs igazad, ennél bonyolultabb a dolog. Ahhoz hogy valaki csapatjátékos legyen, kell egy csapat is, vagy legalább 1valaki, akivel együtt lehet tevékenykedni. Gyakran csak a csata vége fele derül ki, hogy valakivel lehet/érdemes e együtt dolgozni. A legtöbb amit a topjátékos tehet (ha egyedül van), hogy sokat sebez, életben marad(inkább ő marad életben, mint egy nagyságrendekkel tapasztalatlanabb, rosszabb képességű játékos több hp-val - ilyen szempontból önzőnek tűnhet, de jobban megvizsgálva ez a csapat érdeke), és amit sebez/öl, azt jókor, és jó helyen teszi(nem a csata végén a bázison amikor már vége a csatának).
    Artynál ugyanez a kérdés, hogy tudja e a prioritást élvező oldalt, és tankot maponként, és ugye emellé jön az alapskill. (hiába sebez sokat, ha a lowtiereket lövi, akik mondjuk nem tudnák sebezni az is7-ünket, viszont ott van pl egy T95 az is7-el szemben, akit kicsi eséllyel sebez mindenki más, kivéve az artyt). nálam mindig az ellenfél domináns oldalának toptankja a célpont(nyilván attól függően hogy tudom e lőni), aztán t95 ha van spottolva(illetve a jobban páncélozott tankok, amit tudok, hogy a mi tankjaink nehezebben penetrálnak), és mindenek felett ellen artyja(kivéve város mapon). Mindezen felül ha egy tank spothatáron belül(kb 400m) kerül, akár láthat akár nem, ha úgy érzem veszélyeztet, akkor mindent félretéve azt próbálom kilőni.
    Nem szoktam tracert nézni, inkább elmozgok mindig, mert lutrinak tartom keresgetni, meg kitalálni hogy elmozog e vagy nem és ha igen merre, igyekszem biztos találatot elérni spottolt tankra, meg a monitorom is kicsi szerintem ehhez(1280*1024). Ja, és nyilván az egyik szemem mindig a minimapon, jelölök ha valahol gond van, nyomom a T-t célzott tankra, és használom az f2-f8 billentyűket(hátha elérek vele valamit).

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Aktív témák