Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz echterion #39013 üzenetére

    Az egész csak egy hasonlat volt, ami azt volt hivatott bemutatni, hogy egy bokszolónak nem az az elsődleges "teljesítmény-mérője", hogy mennyi alatt futja a 100at. Így-úgy kerülőutakon kapcsolatba lehet hozni az állóképességgel stb.
    Mint ahogy ingame is kapcsolatba lehet hozni a foglalást a játékos teljesítményével, de nem meghatározó, nem elsődleges. Lehet ezt akárhogy csűrni-csavarni.

    Z.m.Z: attól, hogy utolsók között maradtál életben, meg megvolt az 1-2 kill, még nem jelenti azt, hogy minden lehetséges megtettél a győzelemért. Magadhoz képest, az eddigi játékismeretedhez képest lehet, de egy tapasztaltabb játékos ettől bizonyára többet is tudott volna, és van hogy még néha ez sem elég.
    A jó fizető játékos - jó fizető profikkal elmálet ott sántit, hogy szinte minden csapatban látni 8as prem tankosokat, sokszor siralmas eredményekkel, a vesztes oldalon! (ugye a statjaikból lejön, hogy hiába van akár 4-5 8as prem tank a garázsban, mégis ~40% a győzelmi arány, az átlag sebzés meg jó ha van ~500)

    Én nem tartom magam jól fizető játékosnak. 2011 áprilisa óta olyan ~15k forintot költöttem, főleg prem tankokra és garázsra (és egy nap premiumra! ugye tudják azok, akik miatt erre vetemedtem!? :U )
    Mégis, azt hiszem nem nagyon panaszkodhatom...

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák