Hirdetés

Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz Fel #30030 üzenetére

    Az oldalankénti 8-as prém tankok számát is limitálhatnák. Amikor meglátom, hogy nálunk 6db 8-as prém van, abból az IS-6, Löwe és JT 8,8 camo festéses, akkor tudom hogy itt nagyon oda kell tenni magam, mert ezek használhatatlanok lesznek. Mostanság regeteg olyan FUN pléjerrel találkoztam akinek ott virít a garázsában több ilyen 8-as tank is 40%-nál kisebb győzelmi aránnyal, tehát a nyomorult még akadályozgatja is a csapatát. El nem tudom képzelni milyen lelkiviláguk lehet, mikor azért lépnek be egy csatába (egy tankkal amiért kemény pénzt fizettek ki) hogy tönkrecsessze a saját csapatát.

    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Tegnap Redshire:

    M6 szakasz (2-en voltunk), 8-as top tankok. Nálunk mindenki felment a jobb oldali dombra (med, heavy, TD, mindenki, 1-2 heavy maradt középen), mi meg elmentünk védeni bal oldalra. Az ellennél meg volt 4 db tier 7-8 TD.

    Jöttek az enemy scoutok, szépen leszedték őket a fiúk, az FCM 50T-nk öngyi akcióban megdeglett, mindegy is, a végére ez volt a felállás:
    Nálunk életben: 2 M6, Jagdpanzer IV, IS, Hummel, Grille
    Ellennél: a 4 TD + Grille

    Egyszer csak elkezd minket basztatni a Jagdpanzer IV (1K csatás low bob), hogy fuckin heavies go attack. Mondom neki, hogy a Jagdpanther II minket figyel (így is volt). Erre már núboz az arty is, majd hátulról belém lőtt egyet... Mondom: "Why?" A válasz: "go to spot". Oké, mondom viszlát, kimentem a szikla mögül, abban a pillanatban lőtt ki a JP II.

    A csata különben döntetlen lett. Megnéztem utána a csata utáni kiértékelést. A bunkók akik ugattak, belém lőttek, 1K sebzésig sem jutottak, 47% win ráta, stb... Ja, a Hummel aki meglőtt 42%-os győzelmi aránnyal játsza az M6-ot. De ha átül arty-ba, akkor ott már feljogosítva érzi magát az 51%-ával hogy büntesse a csapattársakat ha nem mennek neki spottolni. :C

Aktív témák