Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Dobi 562 #27786 üzenetére

    Mivel már eddig is került T10es csatába, így nem sokat oszt vagy szoroz, hogy egy tiert feljebb lépett (ezelőtt sem volt top tank, 400 csata alatt egyetlen egyszer kerültem T6 csatába, azt se értem miért)
    Elvileg az MM-je nem változik, tehát most már lehet top tank T7 csatában... de ezt nem igazán lehet letesztelni jelenleg, mert mindenki T10el szerencsétlenkedik teszten, így szinte kivétel nélkül ilyen csatákba rak (normál szerveren persze majd változik ez).

    Szóval ilyen körülmények között bármilyen erősítés csak használ a tanknak (több HP, nagyobb végsebesség, jobb mozgékonyság, jobb ágyú...) Cserébe kicsit nagyobb lett, főleg a szélességén látszik, a hossz alig változott. Szóval összeségében csak használtak a változtatások.

    "...felderítősdit játszani és arty-ra vadászni kiváló lenne."

    Bár sokat használt az erősítés, de ettől még mindig nem igazi felderítő ez a tank. Most már méretre tényleg majd akkora mint egy type59, de páncélzata még mindig semmi, és a 60as végsebesség sem olyan gyors (ha scoutról van szó).
    Persze óvatosan lehet itt-ott felderítgetni (azt is inkább passzívan bokor mögé bújva) semmi olyan mutatvány amit egy T-50-2, vagy akár még egy VK28 tud.
    Ez a tank inkább egy pehelysúlyú med tank, igen mozgékony, viszonylag jó kis ágyúval (T7es T43 85ösére hasonlító), de sérülékeny is.
    Ezzel a buffal már tényleg egy PzIII-ra hasonlít játékstílusban (ami a mozgékonyságot-ágyút illeti), kicsit jó federíteni is, harcolni is, de egyikben sem kiemelkedő - mindig a szituációnak megfelelően kell használni.

    A változtatás listádban a célzási idő nem stimmel
    "Az ágyú célzási ideje nőtt 2,29 sec-ről 3 sec-re." - 2,29-ről 2,3-ra nőtt csak.

    @Mcray:

    "A pro lemingezés, az amit TC és Clan warsban lehet tapasztalni. Az ugye teljesen más tésza, mert ott fedezik egymást az emberek, akár a saját bőrük árán is, de nem kamikázéznak ész nélkül."

    Csak azt nem lemmingezésnek hívják, hanem rushnak. :))

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák