Hirdetés

Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Kedd reggel óta nem játszottam, most felmentem tolni pár kört a KT-vel. A legelső csata csúnya bukta volt, rajtam kívül egy T34 szakasz volt tier 8 a csapatban, egyiküknek 42% másiknak 44% win rate-je volt, engem núboztak az elejétől kezdve, hogy Ruinbergen nem mentem ki a térre, hanem fedezékből lövöldöztem, végül 14:7-re kikaptunk, 4kill az enyém volt, a T34 szakasz is csinált 1-et. Mondtam nekik az elején, hogy ilyen stattal, nem kéne núbozni, innentől lengyelül oktattak, sajnos nem sokat értettem belőle. A végén még azért kisilabizáltam, hogy fraghunter is vagyok, mert nem mentem vissza a bázist védeni, mikor már egyedül voltam és csiki-csukiztam egy t-44, egy T34 és egy Su-100 ellen... Na mindegy, biztos lett volna esélyem a maradék 4-5 bázisfoglaló ellen. Persze nem értem volna oda, mert a Su-100 oldalról manőverezett rám, de sebaj.

    A második csata, viszont üdítően kellemes meglepetés volt. Tier 6-10 csata Himmelsdorfon, 2 afk-val és gyönyörűen nyertünk, pedig nem sokon múlott. És nem volt núbozás és a másik sértegetése, csak annyit jegyzett meg az egyik csapattárs, hogy szép eredmény 2 afk-val a csapatban nyerni.

    Számomra, ezek a csaták adják a legtöbb örömöt a játékban, amikor meg kell dolgozni a győzelemért, dolgozik az adrenalin és egymás szidása helyett mindenki próbál maximálisan helytállni. :)

Aktív témák