Hirdetés

Aktív témák

  • Tenken

    őstag

    válasz forras2 #18633 üzenetére

    Én is tigrist húzok most amíg tart az event. Ha a számításaim helyesek hó végére KT is elit lehet (ha nem lépek hamarabb E75-re..)
    Nekem az a véleményem, hogy sokkal jobb tank, mint a renoméja. Féltem megvenni, mert legtöbbször nagyon balfaszul játszanak vele és a fórumokon is inkább, csak amolyan megengedően együtt érző hangokat hallani róla. Alapként tényleg nem sokat ér, így én a tornyot kapásból megvettem free xp-ből (nem szoktam használni, mert az ilyen esetekre tartogatom), jött a rövid 88as löveg mellé. Szerintem az jobb, mint a 75-ös, pláne most, hogy kapunk bónusz kreditet. Legalább van sebzés, ahol meg kevés a pen, ott a 75-ös sem lenne acélosabb. Nekem így elég hamar meglett a hosszú 88as is, na az onnan egy másik történet. Lassan legénység is eléri a 100%-ot, igaz nekem ez az első heavy-m ( :B Henschel ágon indultam el), de én nem félek vele 1v1 ezni sem IStől sem T29től. Igaz, hogy kb akárhol átlövik, de a pontos és erős löveg meg a nagyobb HP pool miatt, ha jól célzol egyértelműen előnyben leszel!
    Szerintem kibaszott jó tank (ismétlem első heavy, meg többivel nem mentem, de az eddigi német gépek közül amikhez szerencsém volt egyértelműen), ha ez a leggyengébb német, akkor nem tartok többet egyiktől sem.

    "Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Aktív témák