Hirdetés

Aktív témák

  • Mcray

    senior tag

    válasz Atlantis #13340 üzenetére

    Olyan nekem is volt már, hogy annyira nyomkodtam az elsütés gombot, hogy már azt sem tudtam, hogy adtam e le lövést vagy sem, de ilyenkor a töltésre pillantva láttam mindig, hogy nem adtam le lövést hiába nyomtam az egeret...Tehát a hiba az én készülékemben volt (van).

    Ugyanígy sokszor úgy halok meg, hogy már azelőtt meghaltam, hogy a kliensem megmutatja nekem, hogy az ellen lövést ad le rám. Ilyenkor vagy 1 de lehet 2 másodperc késésben van a játékom az ellenfél játékától lemaradva.

    Olyan, hogy "Ghost shell" vagy "Eltűnő lövés" nekem, aki Airsoft hobbit adta fel a WOT-ért nincs. Airsoftban megtanultam, hogy azért mert nem látom a saját golyóm röppályáját azért még adott, hogy a golyó szór és nem mindig oda megy, ahová szeretném. A Wot 100%-ig ezt utánozza. Ismétlem, számomra még nem volt vizuális bizonyíték arra, hogy "eltűnt" volna lövésem. Ha kételkedtem (Ilyen mindig van), megnéztem a visszajátszást és kizoomoltam, hogy lássam, hová ment a lövés. Érdekes módon úgy mindig látom, hogy pl: Átment a lövés az ellenséges Type hasa alatt 250 méterről és a mögötte levő bokor mögött csapódott be. Az én helyemről esélyem sem volt látni, hogy mi történt a lövéssel, pedig ott volt :)

    Számomra, ez urbán legenda, de ha van ilyen visszajátszásotok, szívesen megnézném.

    "Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

Aktív témák