Hirdetés

Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz Djuree #11772 üzenetére

    Mert az mégis hol teszt, hogy megállítasz egymással szemben két olyan tankot amit alapvetően két különböző harcmodorra találtak ki. Nem én fogom beleverni a te és a hozzád hasonlók értetlen fejébe azt amit a játékról tudni kellene ennyi csata után. Logikusan kéne gondolkozni és nem menni mások hülyesége után. Leállítasz egy null páncélos gyors tankot egy heavy monstrum ellen. Az egyiket arra találták ki, hogy odarohanjon seggbelőjje az ellenfelet majd eltűnjön. A másikat meg arra, hogy beálljon az utca közepére és senkit ne engedjen át.

    És te ezeket a típusú tankokat leállítod egymással szembe 50 méterre. Gratulálok hozzá.

    Menjél fel WoT Armory-ra vagy az ehhez hasonló oldalakra és nézelődjél, hogy mit mi ellen tesztelnek és milyen körülmények között!

    SU-152 és ISU-152-re: Miért nem tudtad, hogy ekkorát sebeznek? Megnyitod a tank infóit és láthatod előre. Ez megint az alul informáltságodat támasztja alá. Egyébként meg volt szerencsém kipróbálni azt a tankot kölcsön acc-al. Nagyon jó érzés mikor betalál viszont bosszantó, hogy az esetek kis százalékában lehetsz csak biztos a találattal. A többiben elereszted a lövést és imádkozhatsz, hogy eltalálja vagy átmenjen. Ha betalál akkor királyság van, ha nem, akkor jön a várakozás. Nagyon jó helyzetfelismeréssel és sok türelemmel rendelkező játékos kell ezekhez a tankokhoz.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák