Hirdetés

Aktív témák

  • joergie

    őstag

    válasz KaiotEch #10410 üzenetére

    De akkor miért csodálkozol hogy lassan haladsz? :DDD Nem értem. Én valamikor nyár elején vettem meg az obj212-t meg vettem prémet multhéten, eddig jóformán duplázgattam minden nap szinte, meg néha játszottam amikor volt kedvem vele, most hiányzik még úgy 50k xp hozzá. 320k xp nem ugrik elő csak úg ya bokorból, a grindelés is több nap lenne, és abba azért el lehet fáradni agyilag. De szerencsére elkezdtem az m4043at is nemrég, úgyhogy nem fogok unatkozni arty ügyileg :DDD
    Szerintem a francia artyval túl könnyű játszani, játszanak csak vele a kezdők, nekem viszont kell a nagyobb ágyúk splash dmg-je, mert hiába pontos az ágyúja, ha nem találsz nincs dmg. tesztszerón kb ugyanannyi átlagdmg-t értem el vele mint a többivel. de aki nem annyira jó artyval annak sokkal kényelmesebb az tény.

    sith7:
    gyakran ha egy ponton tartod a célkeresztet akkor nem muszáj megvárni hogy teljesen összeszűküljön, de szituációtól függ, ha biztos találat kell, és a célpont se mozog hektikusan, akkor várd ki. tudni kell meddig van rajta spot, mert eltűnés után 1-2mp-el még el lehet lőni, utána már nem érdemes.

    [ Szerkesztve ]

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Aktív témák