Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz ddt500hu #6977 üzenetére

    Zumwalt-bol egyebkent is csak 3 egyseg volt tervben, mert eleg koltseges 1db hajo. Az, hogy sehogy sem all, az azert tulzas. Az elso mar kifutott, igaz, senki nem tudja, milyen fegyverzettel. De nem titok, hogy railgun -ra van az egesz hajo felkeszitve. Es az sem, hogy a lezertechnologia a harcaszatban mar mukodik.
    Pancel nem kell ezeknek a hajoknak, mivel nem tudsz olyan kozel erni hozza, hogy robbano toltettel tudd tamadni. Tobb Iowa-t is lazan felapritana akar csak 1db Ticonderoga osztalyu rombolo is, pedig azok is mar kivonas alatt vannak, leven szinten keszul az uj hajoosztaly, ami levaltja. A raketakat pedig mar most is el lehet teriteni, le lehet loni, meg lezer nelkul is. Pont ez az ujitasa az egesznek, hogy ez mar lezerrel teszi, es elvileg mukodo dolog, ami csak a hajo vedelmet latja el. A masik, hogy hiaba latod optikaval meg muholddal, a raketa, amit kilosz, nem tudja befogni. Mert ugye a raketak azok nem optikaval mennek.... A lopakodot is lathatod, nem azert lopakodo, mert lathatatlan a szemnek. A kulonbozo radaroknak az, igy igazabol nem tudsz vele mit kezdeni. Repuloknel is csak veletlen talalat letezhet. Pont az a Zumwalt egesz kialakitasanak a lenyege, hogy nem befoghato.
    A fofegyvere pedig meg csak fejlesztes alatt all, ami elvileg mar vegstadium kozelben lehet, leven arra van felkeszitve a hajo.
    Olvass utana, eleg jo kis cikkek vannak errol.

    capulet75: Olvasd el, mit irnak a hajonal. Ennel a lopakodo nem csak azt jelenti, hogy a radar nem fog rajta... A hajot raketaval nem lehet megsemmisiteni, igy all tobb cikkben is. Lezer pedig mar van egy ideje, az nem ujdonsag. A railgun volt a nehezebb, mert annyi energiat eloallitanoi nem kis feladat. Itt egy jo cikk, talan mar demo is lesz 2 even belul.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák