Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz capulet75 #5448 üzenetére

    Pont ez a gond, hogy amcsi BBkkel akartam játszani, meg az öcém is, de ez a vánszorgás megöli. Nyílt vízen maradni, oké, csak kb akkor artyt játszol, leghátulról, sunyiban.... És annyira pontos is, mint egy arty....

    Persze, nem nagy találmány, ha elég közel van, de nem túl közel, valaki spottolja, és a csillagok is engedik, hogy minden lövés oda menjen egy sorozatból, ahova én akarom, akkor egy sorozatból el van pakolva, csak jellemzően addigra kirakott x sorozat torpedót, amit eléggé későn detectálok, és nincs már időm általában kifordulni őket, vagy elhagyni a veszélzónát. Tulajdonképpen pont azt érzem itt a BBkkel kapsolatban, mint a neház tankok esetében a wotban. Oké, vannak (és elvileg ők a közelharc legdurvább figurái), de kb minek? Egy kis vacak elpakolja bármikor, így értelme nincs, illetve határozott pozitív élvezeti értéke.

    Hogy ezen enyhítsek, neki álltam játszani DDkkel is, csak annyira nem élvezem, nincs meg az a feeling, hogy van xxk hp és jó páncélzat, lőjetek... (Ugye ez nem működik, amikor torpedók érkeznek. Tudom, tudom, a valóságban a torpedók hogy működnek(pontosabban fogalmazva, olvastam róla), de azért az ahogy a játékban működik, kicsit túlzás szerintem.)

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák