Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geeri3

    csendes tag

    válasz fateless #2278 üzenetére

    2 eve megvettem az egyik legelso ASUS tablat, asszem VivoTab ME200. Elvoltam vele, csak most sikeresen lezuztaam a kijelzot es dragabb csereltetni mint uj gepet venni. Mindenesetre ott neha szenvedes volt a 27.. szeria neha, naponta jott egy kek halal ezert azert. Most tudom meg hasznalni ezt egy BT egerrel, januar vegeig nem zavar kulonosebben a helyzet, de utanna beindul megint a suli es rohangalok egesz nap, meg erosen hasznalom az erintokepernyot.
    Nem akarok megint ugy jarni hogy januarban kijon valami meg jobb Atom, en meg megvettem a regit. Persze tudom hogy ez a 37.. szeria mar mindenre hasznalhato, es nagyon tobb nem is kellene. Csak sajnos egyik gep sem fogott meg kuonosebben. Az ASUS T100 billentyuzete nem jon be, a T200 talan talan jo lenne, az Acer switch uzemideje vicc, a Miix2 meg mar lassan egy eves konstrukcio lesz (Igaz a Miix 3 semmivel nem jobb, a negyet meg csak nem inditjak e meg egy evig). Amit fentebb linkeltem HP Pavilion x2 meg az usb 2.0-val hozza ram az agyfraszt, meg azzal hogy egy tesztet nem lehet rola olvasni sehol, pedig mar egy honapja kijott.
    Az olcsobb erintos laptopoknak meg az uzemideje nem jo, kellene egesz napra a gep, tanulas kozben menni kellene vegig a kijelzonek es a toltot nem akarom cipelni.

    Mindenkeppen kivarok, csak attol tartok hiaba, mert semmi nem lesz mas januar-februar kornyeken.

Új hozzászólás Aktív témák