Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz fOriginal #1094 üzenetére

    Tessék, egy kis olvasgatni való: [link]

    1., Az olcsóbbakhoz alapból nem jár billentyűzet(es tok), azt külön kell venned. 8-20k HUF között vannak jó kis BT-s változatok, magyar kiosztással is. Praktikusan használható egy BT-s egér is, én a legolcsóbb A4Tech BT-630-ast használom, nagyon bevált (már a notihoz is ezt használtam: normálnál alig kisebb, egy hónapig el van egy ceruzaelemmel).
    2., A 64GB-ra egy windowsos tabletebn egyszerűen szükség van, ne vegyél 32-est semmiképpen sem. Egyébként mindegyik bővíthető microSD-vel.
    3., A 8.1-es Windows mindegyikhez, a jogtiszta Office 2013 a legtöbb típushoz alapból jár, benne van az árban.
    4., Amiket én láttam, mindegyiknek kitűnő a kijelzője, a saját IPS-paneles Lenovo Miix2 8"-osomé például egészen színhelyes (korábban igen komolyan fotóztam, rááll a szemem az ilyesmire). Az érintőképernyő miatt viszont készülj fel rá, hogy a kijelző fényes, ennek ellenére egy lapon sem lehet említeni a Samsung netbook TN+film kijelzőjével, annyival különb lesz.

    Én a Miix 2 8"-osat melegen tudom ajánlani, mert GPS is van benne (ingyen letölthető offline térképekkel), ráadásul most nagyon olcsón hozzá lehet jutni akciósan: -10% a kiírt árból a Kuponkóddal. Ingyenes kiszállítás + ajándék tok (nem billentyűs) + stylus (érintő ceruza) is az árban van.
    Legfőbb hátrány: nincs micro-HDMI csatija, így külső monitorra kötni egyszerű módon nem lehet.

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák