Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz betegphiu #93261 üzenetére

    Talán a te véleményed nem helytálló, nem gondolod? :D Jó lenne már átgondolni miket írsz és nem besértődni mint valami óvodás szar, hanem belátni a dolgokat. :W

    2017-ben röhej, hogy app pótlókat (vagy app pótló pótlót) kell keresni. Erre NINCS elfogadható magyarázat mikor már ennyire előrehaladott a technológia, mondhatsz bármit is. A többi, pl. 1-1 app kipécézése, most pl. a messenger.. már csak részletkérdés.

    És nem, nem fogok átmenni viberre (vagy másra), mert az "még megy" WP-n, ha az ismerőseim nagy többsége a FB-n voltak, vannak, lesznek továbbra is.
    Azért, mert én beszívtam a WP-vel és nincs Messengerem, (és még tonnányi MÁS APP se.....), az az ÉN egyéni problémám, és emiatt MIATTAM nem fog az egész ismerősi köröm átmenni, átszokni másik kommunikációs formára, mivel már megszokták a messengert és amúgy nem is rossz az.

    Tehát leírom újra, csak neked: ha nekem szar a platformom (WP) vagy az appom (messenger), akkor nem a többieknek kell változnia. Azaz ha 10 emberből 1-2nek nincs messenger, akkor a többiek nem fognak leszokni a messengerezésről. :N

    És akkor vissza is kanyarodtunk oda, ahonnan elindultunk: a FB/Messenger igenis fontos, és nem véletlen, hogy a userek 90%a pont ennek megölése után lépett le. Ez volt az utolsó húzás sokaknál, így nem is csodálkozom. Plusz ott a grafikon is a millió cikk mellett, tagadhatatlan a zuhanórepülése a WP-nek.
    Szóval nem is értem miért próbálod védeni (főleg szar indokokkal), ráadásul ilyen buta alternatív javaslatokkal.

    Persze, tudom, örüljek, hogy így legalább nincs ami zabálja az aksit. Hurrá. :D

Új hozzászólás Aktív témák