Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Morris #71335 üzenetére

    Szerintem van választék és persze bele lehet kötni... ebbe az 1-1 alternatívába is, de attól még van.

    Új független 930 100 tHUF környékén van ÉS MÉG MINDIG KAPHATÓ. Az tényleg igényes és jó telefon... a mikrofonjaival szokott néha gond lenni. Az utódmodell az akár +100%-os felárja mellett (ha igaz a hír) kevés olyan plusszot tud, amit szerintem hasznosítani is lehet. Na jó... talán jobb lesz az üzemideje... de itt kb. vége is a gyakorlati előnyöknek.
    A 930 kapható egyébként 2 év rabsággal is itt/ott, akkor occónak is nevzhető :)

    A 830-at sem vetném el, hiszen igényes felépítés az is. Sőt van benne glance, de ajnos IPS..., de ez meg ugye ízlés kérdése. A kamerája vitatható egy 925/930 és utódjaihoz képest... De a mindennapok terén a legtöbb embernek elég.

    A 735 ár/érték best buy... Ez az egyetlen előnye Sokaknak ajánlottam és akik vették szeretik. De azért kézbe véve ott már a minőségi érzés elszáll... legalábbis nálam. De a vásárlók többségét nem zavarja a műanyag érzés.

    Tehát szerény darabszámban azért minőségi választék. Persze nem tucatjával mind a droidon, csak 1-1 darab :D Ami így leírva elég vicces, de a zárt rendszer márcsak ilyen... IOS alapú telefonból sincs olyan sokféle... :D

    925öm van... semmi gondom vele. A 930-ra glance hiánya miatt nem váltok, a 830-ra a rosszabb kamera miatt és az IPS is zavar. A 950re kíváncsi vagyok

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák