Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szaki1986

    tag

    Nos, alaphelyzetbe állítottam a telót, de ez a W10M még így is egy használhatatlan ***. Persze, biztos az újabb hardverrel rendelkező telefonokon kevésbé akadozik mint 925-ön, de ez így siralmas. Nagyon sok meló van még ezzel... Persze ezért beta, szóval nem szólhatok egy szót sem.

    Összességében amúgy bejön a rendszer, tetszenek az új animációk, a háttérkép állítási lehetőségek, a kicsit finomabb/vékonyabb rajzolatú betűtípus, a kibővített action center, a beállítások menü jobb átláthatósága + egyéb apróságok. Viszont a sok "hamburger menü" nem tudom miért kellett. Aki ezt kitalálta, hogy legyen a telefon jobb v. bal felső sarkában egy olyan gomb, ahova sokszor nyúl az ember... hát azt lelőném. Persze tudom, hogy androidon meg az almás telókon is így van sok helyen, de szerintem pont ezt nem kellett volna átvenni. Van sokkal több hasznosabb funkció inkább amit átvehetnének a konkurencától.

    Azért azt gondolom még pár hétig megpróbálom így használni a telót, hátha a következő frissítés csodát tesz. Ha nem, akkor megyek vissza 8.1-re. És ha a végleges W10M sem fog megfelelően futni a telefonomon (amire remélem nagyon kicsi az esély), akkor lehetséges, hogy váltanom kell. Vagy egy 930-ra (ami akkora már 2 éves telefon lesz), vagy ha nem lesz addigra vmi új, normális microsoft teló, akkor sajnos lehet elcsábulok a konkurenciához. Pedig szeretem ezt a rendszert...

    https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/

Új hozzászólás Aktív témák