Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54072192

    törölt tag

    válasz Jack Oneill #99912 üzenetére

    +German_TD

    Ugye kódot nem társít, mert azt legfeljebb egyszer használunk, utána már nem kell, mert az új telepítésnél már generic key lesz használatban. Az azonosítót társítja, ami miatt nem lesz aktivált a rendszer, ha új gépnek tekinti. Ha OEM licenced van, akkor az új gépen elvileg nem fogja aktiválni, hiszen ez a korlátozás a Retailhez képest. Tehát a laptopodon lévő gyári rendszered nem tudod átvinni az asztali gépedre. Ha Retail kiadásod van, akkor igen. Szerintem erre gondoltak. De inkább nem mondom, mert mindenre volt már példa, meg az ellenkezőjére is. :)

    Egyébként az SSD-s dologgal én is találkoztam annak idején (~1 éve). Ki akartam próbálni egy másikat átmenetileg, ezért beraktam. Telepítettem rá rendszert, és kiírta, hogy nincs digitális licenc a géphez. Beléptem MS-fiókkal, akkor sem talált, a hibaelhárítót javasolta. Mivel amúgy is visszakerült volna az eredeti, ezért azzal már nem szórakoztam.

    liszi70: Tehát rátelepítetted a rendszert a régi borzalomra? :) Mert az magyarázat lehet a hibádra, ha megtartott olyan beállításokat, amiket nem kellett volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák