Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz pc360 #80860 üzenetére

    Én elhiszem neked jó. Te is elhiszed cserébe nekem és sok-sok másik embernek pedig feleslegesen ébresztgeti? Nem kitaláljuk, gondolhatod. Beírtad Google-ba amit mondtam? Ugyanaz a Win másoknak akkor miért ébreszt? Plz.

    Nem más mint az az elterjedt hiba, amikor sokaknak nem jött fel a start menü, appok elakadtak a splash screennél mert összekakálta magát az UWP alrendszer. Akinél nem jött elő az nem hitte el másnak...

    Megnéznél ennyit kíváncsiságból: ha SSD rendszer + HDD tárolás felállás van nálad is, akkor amikor a HDD az alap 20 perc tétlenség után elaludt, manuálisan keress egy áruházi frissítést vagy WU és figyeld felébreszti-e. Mert ugye nem kéne hiszen nincs D: meghajtón semmi app és egyéb. Az elmúlt évben a barbár megoldással kerültem ki a témát, lehúztam a tápról a tároló HDD-t.

    Gondolom neked a kép thumbnaileket se piszkálja, nálam őszi 1709 óta egy újraindítás után feleslegesen újragenerálja a Win. Rákerestem, találkoztam ilyen panasszal. Starting with Windows 10 Fall Creators Update, Windows keeps automatically deleting the thumbnail cache after a restart or a shutdown, so File Explorer has to recreate the thumbnails again.

    Csak registry mókolással lehet kijavítani. Ide lassan már felesleges lesz hibákról írni, mert mindig jön valaki és megmagyarázza "én vagyok a világ közepe mivel nálam jó, akkor nem a Win a rossz, te vagy a hülye"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák