Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz icecave #80277 üzenetére

    Szerintem rosszul tudod. A windows szinte mindent feltesz. DE a VGA driver-t - Nvidia jó példa - már nem megfelelően teszi fel (kihagy egyes modulokat és régebbi driver-t teszt fel) vagy pl. a realtek driver-t is manuálisan teszem fel.
    A manuális driver pakolást hogy gondoltad? Azért kérdezem mert az adott termék honlapján sokszor elavult driverek vannak és ezen driverek manuális összeválogatása macerás, ezért ajánlottam helyette a telepítés után egy iobit driver booster free futtatását ami feltol mindent WHQL aláírásút és pillanatok alatt. Jelenleg az ingyenes vonalon ez a legjobb megoldás.

    TechN7ne

    Neked is ajánlom elolvasásra ezen hozzászólás első részét. Még annyival kiegészítve, hogy nekem már van egy metódusom a windows 10 telepítésre:
    - minden program telepítőjét letöltöm a D meghajtóra - amit ugye nem húzok újra csak a C-t ami a rendszer - köztük a friss nvidia driver telepítő stb.
    - a windows telepítése után a rendszer már sír a vga driver miatt és a telepítést megelőzendő egyből tolom fel az ndvidia driver-t

    Azért is fontos hogy meglegyenek a telepítők mert nekem elég gyenge netem van és lehet mire lejönne addigra elkezd valami frissítést vagy UWP-s appokat leszedni vagy magát az nvidia drivert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák