Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azopi74

    addikt

    válasz vlevi #5663 üzenetére

    Érdekes ezt a rengeteg hibajelenségeket olvasni itt a fórumon, hát én nagyon mázlista lehetek, mert nálam eddig ez a legatomstabilabb build, csontra felment, pillanat alatt (legalábbis előző buildekhez képest igen gyorsan), és azóta se nagyon találkozok glitch-ekkel, rögtön telepítés után volt némi gond, pár universal app hülyén (vagy sehogyse) működött, aztán egy újraindítás után minden probléma megszűnt. És ráadásul eddig ez a legreszponzívabb build nálam, olyan smooth, mintha egy RTM rendszert használnék... (korábbi buildekről ez nem nagyon volt elmondható)
    Pedig (akármennyire nem javasolt a beta over beta tesztelés) Office-ból is 2016 Preview van fent, Visual Studio-ból 2015 RC, és eddig nincsenek gondjaim semmivel.
    Edge teljesítménye is meggyőző, sokkal smoothabb, mint a chrome, csak kissé lassan indul. De miután elindult, hasít.
    Játékokat még nem próbáltam, holnap azt is tesztelem, WHQL nVidia driverrel...

    Egy bosszantó dolog van, de érdekes módon csak egy gépen, a gyerek atomos nettopján nem jelentkezik a probléma: NAS-ra mutató hálózati meghajtó nem csatlakozik automatikusan, hiába van úgy beállítva, minden újraindítás után újra kell csatlakoztatnom a jelszó megadásával. Más nem találkozott ilyen jelenséggel?

Új hozzászólás Aktív témák