Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ngabor2

    nagyúr

    Van egy win10 és egy 2GB-os mobilnet. Kerestem, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a mobilnetet fizetősként kezelje, tehát ne akarjon mindenáron sok100 megát letölteni frissítéskor, vagy "csak úgy". A stick a saját programjával kapcsolódik fel a hálóra, kapcsolódás után egyből megindul a követhetetlen adatáramlás.

    Találtam ezt a cikket, ez alapján megpróbáltam átállítani a hálózatot, de csak a wifit engedélyezte. Ha a parancssoros megoldást próbáltam, akkor közölte, hogy a wwansvc nem fut (és tényleg), viszont nem találtam meg a módját, hogy külő eszköz esetén életre lehet-e kelteni, és ha igen, akkor hogyan.

    A MS saját útmutatójában emlegetett mobil adatátvitel akkor se jelent meg sehol, ha a win kezelte közvetlenül a sticket.

    Az automatikus frissítéseket elvileg ez alapján kikapcsoltam, pontosabban elvileg szól a letöltés előtt, de így is elég jelentős forgalmat generál.

    Attól tartok, hogy egyszer nem fogom lekapcsolni a mobilnetet egy estére és szép csendesen elhasználja az összes keretet :( Hogyan tudnám visszafogni az étvágyát, és követni, hogy mi tölt le adatot?

Új hozzászólás Aktív témák