Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz tatararpad #3546 üzenetére

    Igen, ezt én is tudom [screenshot] és elvileg, ha befejeződött rajta az írás-olvasás, be lett zárva minden, akkor akár ki is lehet húzni [link], főleg pendrive-oknál.
    Viszont többször előfordul olyan, hogy "beragad" néhány folyamat és csak Unlocker és társai segítségével (vagy x perc várakozással) lehet feloldani [screenshot]. Ha enélkül húzod ki, akkor eléggé sanszos, hogy okoz vmi gikszert...tapasztaltam. Illletve külső merevlemezeknél problémásabb ez az egész, főleg 2,5"-oknál, amik csak USB-ről mennek. Ott leválasztáskor lecsatolja OS-ről, porttól elveszi az áramot, leállítja az eszközt. Enélkül kirántva, már maga a szimpla vészleállás se egészséges a merevlemeznek hosszútávon + fájlrendszer is sérülhet és jön a jó kis RAW... :D

    Amúgy ezen tényleg ideje lenne fejleszteni, ott van a W10 gépházban is megannyi beállítási lehetőség, végigkattintgatni is már fárasztó, nem igaz, hogy nem lehet ennek is külön csinálni egyet. Vagy akár az új értesítési központ, nagy váltógombjaihoz berakni egy ilyet.
    Én már korábbi buildok kapcsán írtam nekik erről feedbacket, de semmi....remélem kolléga többre megy.

Új hozzászólás Aktív témák