Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz lipothp #135884 üzenetére

    PONT ezt kéne elkerülni ezeket a "gyári" AUSUS alkalmazásokat. Mint írtam MINDEN a rendszer meghajtó részeként létező kisebb partíciót törölj és amikor egyben látod ezt a meghajtót (telepítésnél 0-ás vagy 1-es néven futhat attól függ mennyi fizikai lemez van a gépben az a lényeg, hogy ha a 0-ás akkor egyetlen 0-ás partíció legyen azt nem is kell ezután formázni csak hagyd kijelölve és kattints a tovább opcióra és a telepítő formázza és létrehozza a számára szükséges partíciókat.
    Kezdésnek NE telepíts semmi programot csak amit a Windows update felajánl. Sőt az első asztalra boot-olás után akár tesztelhetnéd azt a funkciót ami a hibát okozza.
    HA ekkor is előjön akkor irány a szerviz!

    Ha még ekkor nem jön elő a hiba akkor mehetnek fel a frissítések, talán 1-2 frissítés van ha a legfrissebb telepítővel végzed a telepítést és persze lesz pár OPCIONÁLIS jellemzően driver frissítés azokat neked kell kijelölni és azok is mehetnek fel majd rég restart és megint lehet tesztelni.
    HA ezután is minden JÓ, akkor megindulhat a rendszer MINIMÁLIS belakása pár létszükséglet programot tegyél fel és ha megoldható, mondjuk egy napig csak így használd pl. csak böngészésre. Aztán ha minden okés mehet fel minden sorban és ha jön a hiba akkor valószínűleg a legutóbbi program kavarhat be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák