Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz mefistofeles #135846 üzenetére

    Nem nagyon értem én sem, elvileg az is adta alá a lovat amit nem is teljesen értek, hogy az utóbbi 2 build elég "satnya" volt tehát a közvetkező a 21H2-be elég sok újítást zsúfoltak bele és ezt egyesek úgy gondolták elég arra, hogy kapjon valami új nevet.
    A képek egy része amúgy a korábban kiszivárgott pl. a fájlkezelő ikonok módosult változatai, ezek egy része már majdnem benne lett a mostani build-ben.
    Bár azt nem értem, hogy egyesek azt vizionálják, hogy 10 év után jön az új rendszer és még ugye csak 6 év telt el, még ha most be is jelentenék az új rendszert 2025-re az is még bazi messze van.
    Szerintem fölösleges ezen agyalni, több okból:
    Drámai változásokra nem is lehetne számítani hiszen a Windows-nak pont az a lényege, hogy akár 10 éves vasakon is elfut és akár 10 éves szoftvereket is tud futtatni

    Tehát ha akarnák akkor sem lehet "drámai" újításokat beletenni, hiszen a kompatibilitás az egyik legfőbb fegyvere.
    A másik, hogy sok energiát fektetett az MS abba, hogy végre "egy " rendszer maradjon és már csak a Windows 8.1 maradt de az is csak másfél- két évig aztán annak is reszeltek.
    Gyakorlatilag még most is lehet ingyen frissíteni, a régebbi rendszerektől.

    Nem nagyon van értelme egy "új" elnevezéssel bíró rendszernek legyen az akár WIndows 11. Ha mégis jön akkor meg ugye megint az lesz, hogy mindenki upgrade-elhet ingyen.

    Amúgy aki úgy áll hozzá mint én, hogy változás = élet, állandóság, változatlanság = halál, tehát ami nem változik annak kampec, tehát megszoktam, hogy a Windows-t fejlesztik, változik módosul, ezzel a féléves ciklussal pedig elég gyakran és apró mértékben ahhoz, hogy könnyen meg lehessen szokni. Nem olyan nagy az ugrás mint pl. az Xp - Vista között.

Új hozzászólás Aktív témák