Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz ddmb #125810 üzenetére

    Az MCT-nél kb. felesleges, eleve microsoftos tool, ami nyilván megfelelő ISO-t szed le, nem akármilyen tákoltat. Ja hogy torrent, azt hittem már rendes MSDN hozzáférésről van szó. :))
    Egyébként mióta eleve kumulatív frissítések vannak, nem feltétlen akkora gond, ha nem teljesen naprakész a telepítő, telepítés után letölti és telepíti a Windows Update a legutóbbi kumulatív/összesítő frissítést, aztán kész. Meg általában nem akkora update pakkról van szó, mint pl. W7, 8.1 rendszereknél, azok frissítése a 0-ról már időigényesebb szokott lenni, azoknál inkább lehet indokoltabb a naprakész integrált telepítő.

    Az NTFS fájlrendszerrel egyébként csak annyi a gond, hogy eleve naplózó fájlrendszer, ami + írással járhat, ellenben a pendrive-ok és memóriakártyák azt kevésbé bírják hosszabb távon, gyárilag is nem véletlenül vannak általában nem naplózó FAT32, vagy exFAT fájlrendszerre formázva. Bár az ilyen szintű flash vackoknál majdnem mindegy is, mert általában pl. a Wear Leveling sem működik normálisan, amiatt sem bírják úgy az írást, mint egy standard SSD és dőlnek ki előbb a sorból... :D

Új hozzászólás Aktív témák