Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    Nos, újra a Sleep móddal küszködöm, az első:
    1. A hátsó USB portba dugtam egy külső winyót és így sehogy sem ment el Sleep módba a MONITOR. Ill. azt csinálta, hogy egy pillanatra elsötétedett, de rögtön újra is éledt. Keresgéltem és az Advance Power Options-ben ezt Disabled-re rakva, már elmegy a gép is és a monitor is Sleep módba. Kérdésem, hogy rendben van e ez így ezzel a beállítással, nem okoz e pl. a winyónak ez valamilyen problémát?:

    2. A másik valószínűleg más (szoftveres?) eredetű, hogy az egész gép nem megy el Sleep módba (a monitor igen) ha már egyszer boot után el lett indítva a Qbittorrent alkalmazás.
    Direkt teszteltem (1 percre állítva a Sleep-et) és az után nem ment Sleep-be, miután elindítottam a Qbit-et, még azután sem, hogy (elvileg) full bezártam/kiléptem belőle. Úgy persze továbbra is elmegy Sleep-be, ha manuálisan rakom abba, de ez így nem megoldás. Talán egy process, amit a Qbit elindít nem záródik be rendesen, nem tudom, de a Task Manager-ben konkrétan a Qbit-et bezárása után már nem látom. Ezzel mit lehetne kezdeni?

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák