Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz peterxxx #120808 üzenetére

    Érthetően fogalmaztál és ÁLTALÁBAN nem így van, tehát pl. a 1909-es build-et lezárták valamikor szeptemberben és valamikor októberben megjelent azaz "elérhetővé" vált akár tiszta telepítéssel is ugyanazt a build-et telepíted csak az update-en jön rá még 1-2 frissítés.

    Na ha te ezt mondjuk februárban telepítetted volna akkor lett volna hozzá pár frissítés de a Windows 10-nek már "fejlettebb" a frissítési mechanizmusa tehát ha mondjuk a 1909-esre a megjelenése óta havonta kijött 2 frissítés akkor ezeket nem fogja mind frissítésként telepíteni, hanem egy "kumulatív" frissítés lesz amiben ezek mind benne lesznek.

    Egy kis kiegészítés: pont a 1909 volt az aminek ha jól tudom jelent meg egy "frissebb" telepítője tehát ha mondjuk egyből 2019 októberében letöltötted MCT-vel a 1909-es ISO-t az nem ugyanaz az ISO mint amit mondjuk 2020 februárjában töltöttél volna le egy frissen leszedett MCT-vel, de ez általában nem így van. (adott féléves ciklus alatt ugyanazt a telepítőt szeded le és az udpate-en fog frissülni )

    Még egy kiegészítés: egy build másfél évig támogatott tehát jelenleg a legfrissebb a 2004-es build de a 1909 és a 1903-as is támogatott de a 1809-es támogatása most ér véget ha jól tudom.
    DE ha a 1903-ast telepítenéd most ami már több mint egy éve kinn van ahhoz sem lenne egy rakás update hanem 1-2 kumulatív és talán 1-2 biztonsági vagy valami egyéb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák