Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54072192

    törölt tag

    válasz #86564352 #101322 üzenetére

    A kép betöltésekor éles, aztán homályosodik, tehát az egy olyan effekt, ami nem ideális. Nem jó, hanem "különösen a gyengébb minőségű fotóknál jó", amiknél elrejti a képhibákat. Addig fel sem tűnt, hogy életlen, amíg nem nézegettem szövegről készült screenshotokat (mert a fotóknál nem látszik).
    Az a helyzet, hogy neked sem tűnt fel (főleg, ha kezdetektől rossz, ugye), sőt, csak azóta mondogatod, mióta megjelent az a Reddit poszt. Korábban is panaszkodtál rá, csak teljesen más okból (lassabban nyílik meg, belógnak a vezérlőgombok, lassan tisztulnak a képek).

    A visszajelzéseket kár így felsorolni, mert nem erről van szó. Ha nem kéred, hogy ott legyen a gomb, és más sem, meg eddig sem volt ott, akkor ezután sem lesz ott, mert nem kell senkinek. Nem kell ragozni, így működik.

    A gyári fényképek app a megjelenése óta ellátja a feladatát. Megjeleníti az elterjedt fájltípusokat, plusz minden funkciója működik. Elhiszem, hogy a Pictureflect Photo Viewer is jó, de egyrészt nem tud mindent, amit a gyári app (AI arcfelismerés, események szerinti automatikus és pontos gyűjtemények létrehozása, idősor, stb), másrészt nem is célja, hogy az elérhető alkalmazások közül mindegyiket überelje. Az az effekt nem kéne, ez tény, nem is vitatta senki, de nem kell idehozni mindent, meg használhatatlannak, mesének leírni. Nem az, akkor sem, ha annyira annak akarod beállítani.

    A Store keresője rossz, az értesítési sáv animációja bugos, a feladatnézeté szintén. Mindenki tudja, érti, javítani kéne, még mindig nem javították. Ez van. :)

    Hogy mennyivel jobb a MacOS, itt egy lista pár hibáról, van ott dark mode, App Store, BT billentyűzet, stb. Az sem hibátlan. 😮

    :D

    Részemről túltárgyaltuk, majd remélhetőleg javítják ezeket.

    Doky586: Köszi! Nem aggódok, Bitlockert használok, egyáltalán semmi gond vele. Nem kell jelszót sem beírni, arra van a TPM chip.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák