- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz Psychonaut #301 üzenetére
Hol írtam hogy a start menütől balra? Mondom az értesítési terület bal oldalára (ahol a nyelvi eszköztár van, pl. annak a helyére).
(#302) pzstm
azért azzal a kikapcsolhatósággal is még óvatosan. BETA állapotig simán kivehetik belőle, meg persze utána is még
Nyílván én abból indultam ki, hogyha a jelenlegi állapot marad.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
nem nagyon. valószínűleg úgy, hogy újraindításnál a futó alkalmazásokat és nyitott fájlokat elteszi a hibernációs fájlba, újraindítja alatta a rendszert, majd visszatölti rá az elmentett állapotot. de lehet, hogy csak a hibernálással variáltak valamit, hogy még gyorsabb legyen.
woland_y2k: "The feature uses advanced hibernation functionality when the computer is shut down and allows the machine to start up faster."
ez aztán konkrét.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
A lényeg benne van:
"allows the machine to start up faster"A háttere meg úgysem érdekli az egyszerű usert, csak az, hogy gyors legyen.
De szeretem ezt a hegyén-hátán való szerkesztést, öt percre nem lehet átnézni másik topicba, mert mire visszajövök már más is szerepel a már megválaszolt hsz-ben.
Ez most így általánosságban írtam, nem személy szerint neked szólt.[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
cucka
addikt
A videó alapján nyilvánvaló, hogy a tablet-ek irányába nyit a Microsoft, amelyekre jelenleg használható oprendszert egyedül a Google gyárt (illetve ofkorz ott az ios is, de azzal nem nagyon tudnak közvetlenül versenyezni).
Szerintem ez az ötlet azon áll vagy bukik, hogy mennyire sikerül különválasztani a két felületet, mert egy tablet és egy pc túlságosan eltérő a perifériáit tekintve (képernyőméret, beviteli módok). Senki sem akar egy tableten a hagyományos windows asztallal, start menüvel, stb. vacakolni, mint ahogy a 4"-os tapicskolós képernyőre tervezett kezelőfelület sem túl produktív egy asztali monitoron, billentyűzettel és egérrel használva.
-
moonman
titán
válasz WonderCSabo #722 üzenetére
léééééégyszi neeee... nézzétek már meg azt a szaros videót rendesen.
ez egy kiegészítő felület tabletekre, továbbra is az Aeros, tálcás, startmenüs, ablakos lesz az alap gui.
mellesleg egy kiskijelzős, esetleg tabletnek kifordítható notebookon szerintem pont nyerő.
-
front3r
őstag
Új start menü?
Kicsit fura a Metro találkozása az Aero-val... nem igazán illenek össze.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
pzstm
titán
teljesen jól
Holnap mire felkelsz hajnalban már töltheted is!
És ha belegondolunk, hogy egy kéthetes buildről van szó....Starting at 8PM today, Seattle time, you can download all of the code that attendees at BUILD received. This includes 32 or 64 bit x86 builds, with or without development tools. The releases also include a suite of sample/SDK applications and the SDK (please note these are merely illustrations of potential apps, not apps that we intend to ship with Windows 8). The ISOs are linked to from http://dev.windows.com. You download with a Windows Live ID (which you might want to use to test out some of the new roaming features). Upgrade from Windows 7 installation is not supported for pre-release code; only clean installs are supported. Reminder: this is a developer preview release and is not meant for production. It is not a beta release.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
front3r
őstag
Meg egy szép nagy komment összefoglaló hogy mit láthattunk a BUILD keynote-on:
"Én összegyűjtöttem a fontosabb dolgokat átolvastam a kommentjeiteket:-NFC támogatás
-tap to share funkció: összeérinted őket és szinkronizál
-Nincs többé zavaró Windows Update, csak egy kis figyelmeztetés hogy pár nap múlva szükség lesz újraindítani a gépedet.
-új taskmanager
-Alakalmazás felfüggesztése, a kernel vezérli, és rengeteg áramot spórol
-Reset, Refres, nincs több reinstall.
-Windows Store instant upload! Nem kell többé a licenceléssel foglalkozni mindent elvégez a Windows helyettünk.
-"Gyorsabb a boot mint ahogy a samsung monitor bekapcsol"
-Nincsen szükség már semmilyen antivírusra, minden benne lesz a defenderben!
-GPU gyorsított alkamazások!
-Az egész UI hardvergyorsított!
-képernyőméret korlátozások:
1024 alatt nincs egymás mellé ragasztott alkalmazás
1366 felett minden van
-Az alsó szürke sáv neve: AppBar ami a menüsor szerepét tölti be az alkalmazásoknál
-Az IE keretnélkül, menünélkül, mindennélkül!
Teljes rendszerre kiterjedő helyesírás ellenőrzés!
-A kerső, mindenben keres. HDD, web, twitter, zenék, stb
-Automatikus kiegészítés a billentyűzethez!
-Felhő alapú képkönyvtárak! Anélkül elérjük, hogy bármit is megnyitnánk, és importálhatjuk is őket a gépre.
-Az alaklmazások kiegészítik és extra funkciókkal egészítik egymást! Minden mindennel tud kommunikálni.
-Minden nyelven lehet rá appokat írni. html,js,c,vb. Mind alatt a WinRT réteg lapul, ami az egész windowst vezérli
-Harmadára csökken a memóriahasználat!
-A startscreen lesz ami fogad legelőször a win8ban, minden értesítés élő, folyamatosan frissülő információk a csempéken. De a"régi" hagyományos programokat is kitehetjük, minden testreszabható.
-A kamerával lehet profilképet készíteni, minden külső program nélkül.
-csoprtokba is lehet rendezni a csempéket
-Virtual Drive!
-Úgy kezeli a megosztott / akárhol lévő képeinket mintha a gépen lennének, pedig csak be vagyunk jelentkezve egy live ID-val a windows-ba. "
berczoo hozzászólása a dirtywindows.hu-n.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
No-kia
addikt
egész kellemes már most is,mintha az akkuidőre jótékony hatással lenne
megértettem azt is miért szürke a start gomb
eddig minden programom működik vele és gyors
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
RaZroX
addikt
Anyáám... Eltünt a start menü!
Nagyon tetszik ez a Windows így Csak még meg kell szoknom. Az új Internet Explorer nagyon gyors és egyenlőre jónak is tűnik!
This is the way
-
Asifan
tag
Üdv! Hogyan tudom beállítani, hogy legyen "klasszikus" start menüm? Anélkül egyelőre még a sajátgépet se nagyon tudtam megnyitni.
-
dashed
senior tag
bal alul start / settings es jobb oldalt ott lesz,hogy power
[ Szerkesztve ]
-
kovacszk
senior tag
Vissza akarom kapni a régi start menüt
Meg az új progikat be lehessen normálisan zárni, se vissza gomb, se x, se minimalizálás. Kicsit használhatatlan így.A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
Romvr
őstag
Feltettem hát az első benyomásaim vegyesek. Akárki akármit mond tetszik ez a metro UI és érintő monitorral ez valóban "molto bene" kategória. De amire még nem jöttem rá:
- Alkalmazásokat bezárni... start menüvel csak háttérbe dobja de én ki akarom lőni.
- Alkalmazásokat kirakni metro UI-ra.
- Illetve Windows AERO sincs még. Valamit Eszközkezelőt se találtam...stb.Szóval az hogy így az ember arcába vágnak egy ilyen merőben új kezelőfelületet mindenféle "How to Guide" nélkül az elég nagy bátorság.
Apropó. Az új IE-ből írok és elég érdekes érzés
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Ezt a fos új start menüt hogy lehet átrakni a régire?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
front3r
őstag
http://microsoft-news.com/some-unrevealed-windows-8-features/
Lesznek itt még újdonságok. WP-al veló azonosítás? Na erre kíváncsi leszek.
Metro Start háttere is megváltoztatható lesz... De ez ugye nem is csoda.
Meg még ki tudja mennyi minden lesz, amiről nem tudunk.[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
MODERÁTOR
Nos, túl vagyok az első perceken én is.
Eddig nem rossz. Furcsa, szokni kell, de jó lesz ez.
Viszont azzal én is egyetértek, hogy sokkal jobb lenne, ha egyszeer már bepakolták a tile-os felületet, akkor azt használva, a lehető legkevesebbszer kellene az alap kinézetre rátérni. Videó, vagy zenelejátszás, fájlkezelő, bővített vezérlőpult, mind mind megoldható lenne az új felületen. Szerintem sokkal jobban adná magát, he ilyenek miatt nem váltogatna vissza folyton desktop nézetbe.A másik, hogy jó lenne egy vissza gomb. WP7-en nagyon megszoktam, hogy mondjuk böngészek, aztán valamiért visszalépek főképernyőre, utánna csak tolok egy vissza-t, aztán megkapom újra a böngészőt. Itt se a backspace, se az egerem vissza gombja, se az esc, se amit próbáltam nem látja el azt a funkciót, hogy eggyel visszalép.. Van ilyen, csak én nem jövök rá, vagy nincs?
Meg hirtelen még pár dolog:
-a tile-os főképernyő hátterét lehet variálni?
-hogy tudok új tile-t hozzáadni?(wmp, zune, stb..)
-nem lehet valahogy belőni, hogy ha sok csempe van kint, és vertikálisan görgetésre szorul a dolog, akkor ne csak a csúszkával tudjak, hanem ha mondjuk jobb szélre húzom az egeret, akkor magától arrébb menjen?Ja meg hülye kérdés, de a klasszikus start menü tartalmat hogy érem el? Mert biztos van paint, meg ilyenek, de istennek nem találom a "programok" listát
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
toldy
őstag
Minden csempét leszedtem, hogyan tudom vissza rakni őket?
A tálcát felülre helyezve nem működik a startmenü. Ja w ifi meggyógyult, már működik, most is win 8 alol írok.[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
MODERÁTOR
A programokra(start->search) jobbklikk, és alul lesz lehetőség pin-elni.
Más: A fentebbi pár kérdésemre magamtól sikerült választ kapnom, de még maradt pár:
A csempék színét, vagy a mögöttük lévő képet lehet módosítani?
Az IE direkt úgy működik, hogy tile képernyőről indítva, megnyitok pár tabot, akkor az a hagyományos nézetnél nincs ott? Tehát ha desktop nézetben nyitok egy böngészőt, az megint egy másik.
Ez így hülyeség..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
L7wy
őstag
válasz Barthezz2 #1215 üzenetére
Hát nem tudom, nekem vmwareben is olyan őrültül működött, most virtualboxon is eléggé, nem értem xD Ha rámutatok a start gombra semmi, ha a start menü fölé teszem a egeret semmi, ha rákattintok a startra akkor start page, ha meg rángatom az egeret meg kattintok is közben 12.45x és és az másodperc óramutatója épp a 11. másodpercre mutat, akkor előjön a kis menü XD
[ Szerkesztve ]
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
westcoastog
veterán
Úgy néz ki sikeresen lelőttem a metro-t.
Feladatkezelőben kilőttem az immersive backgroundot, ha jól láttam ez volt a neve, és nincs metro, és a start gomb is visszaállt a w7-es orbra. Most indítottam újra a gépet, de metro ugyanúgy nincs. Jas és eltökítettem a ribbont is, vagy az a registry turkálás miatt van?[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Na kipróbáltam...
Egy kört szívtam a driverekkel (meg még szívok is, a motorola modememével...), de most hogy fullfícsörd... hát... ez JÓ cucc már most is.Grafikus bootképernyő, reccenésmentes animációk meg gyors indulások, a Start jósága (igen, engem nem érdekel az oszlopos menü), smooth, teljesképernyős appok, szépség rajshág gyorsaság. Csak lenne már ősz, hogy itt heverjen az RTM a gépen...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
negyedes
addikt
Felraktam VB-be es tetszik. Szokast igenyel a csempes megoldas,de alapjaban tetszik a rendszer. Csak igy tovabb! A classic startmenut meg kerem vissza.
Ugy nezem uj kedvenc topicom lesz.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
Vissza gomb lemaradt vagy csak en nem talalom, hogyan lehet lepkedni? Ha megnyitom a metro uirol a control panelt akkor behozza, de hogy megyek ki onnan? a hatterben futt es alt+tabnal latszodik.
a masik probelamam. szinte soha nem hozza fel a "startmenu" ha raviszem az egeret.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy a win8-ban, windows defender néven fut a Security Essentials?
Csak, mert ugyanolyan folyamatokat futtat, és ugyanakkora frissítést ( ~60MB) húz le updatről.Amúgy hogyan tudom pl. a mediaplayer-t kicsempézni? Régi start menüt elő lehet hozni, a metro style meghagyása mellett?
-
raidx
őstag
válasz Ric4m0nd #1317 üzenetére
Ebbe az a jó, hogy minden lényegest eltárol beállításodról a felhőbe. Ha le ülsz egy másik Win 8-as gép elé és bejelentkezel a LIVE-ID-vel, azon a gépen is azt kapod mint a sajátodon. Később tervezik állítólag, hogy nem csak a beállítások de a telepítések is felkerülnek. Így egy frissen telepített Windows szinte azonnal kész állapotba kerül, ahogy bejelentkezel.
Ami nagyon nem szimpi benne, hogy teljes ablakba futtat mindent. Remélem lesz rá annyi panasz, hogy kikapcsolhatóvá teszik. A régi Start menüt kicsit hiányolom! Nagyon hozzászoktam már.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek, azt hiszem találtam egy egyszerűbb megoldást a win 8 bootolásának a kikapcsolására. (Nem tudom, hogy valaki leírta-e már, nem volt időm rákeresni.)
két féle képpen is elérhető:
cmd -> msconfig és azon bellül a rendszerindítás.
vagy a start menü keresőjébe beírni hogy rendszerkonfigurációItt elvileg win 7-ből is lehet törölni a win 8 automatikus bootolását és nem kell parancsokkal szenvedni mint a cmd-ben. És azt is be lehet állítani, hogy ne a win 8 legyen az alapértelmezett op rendszer, azaz hogy a win 7 boot választója induljon el bekapcsoláskor .
-
Ric4m0nd
aktív tag
-
Romvr
őstag
Jaja. Microsoft már rég kész lesz a metrójával mire nálunk a fúrópajzs haladt két métert
Én DP 0day óta nyúzom és eddig nagyon tetszik. Szerintem marad addig amíg komolyabb problémába nem ütközöm, vagy ki nem jön a béta
Arra már valaki rájött hogyan lehet a metró start menübe órát tenni? Vagy hogy a lock screen ne tünnjön el pár pillanat után. Akkor lenne egy faja kis órám is
Ma próbáltam ébresztőt. Rátoltam a 2.1-es hangrendszert a netbook-ra és majd kiestem az ágyból mikor megszólalt. Az lenne jó ha hibernálásból is keltené a gépet. Tehát nincs az hogy véletlen lehajtom a fedelet és alszom 3 napot
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
RaZroX
addikt
Nálam is azóta van fent és nekem is nagyon tetszi. Komolyabb probléma nálam sem volt és remélem nem is lesz mert szeretném fent hagyni. Az ébresztőt már én is próbáltam, az egyedüli dolog ami hiányzik belőle, hogy beállíthassak zenét ébresztőnek.
Egyébként órára szerintem nincs szükség mert ráviszed az egeret a "megújult" start gombra és megjelenik az idő nagyban
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
Alister71
nagyúr
A klasszikus startmenü programjait hol lehet most megtalálni?
Alister from Hell
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
feltettem én is, egyelőre tetszik. viszont lenne egy kérdésem. ha a startmenüből kitöröltem egy aktív csempét (pl socalite) azt hogy tudom visszatenni?
köszi!
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz Szellem. #1410 üzenetére
Regeditben kapcsold ki a Metro GUI-t, és megkapod a Windows 7 kinézetét.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer
RPEnabled - értékét állítsd 0-ra, majd indítsd újra a rendszert.
@Lord Vader - a fentieket beállítva előjön a Win7ben megszokott startmenü.
[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
Szerintem férre érthető voltam.... A Developer Preview van fent, én töltöttem le a "hivatalos" oldalról, kiírtam és kölcsön adtam. Ott voltam amikor feltettük, nem tetszett neki a Metro ezért regedit-ben átírtuk 0-ra azt cuccot.. Újraindítottuk, nem volt metro és volt startmenü, és az a sok szöveg jobb alul megjelent. Mostmár ugyan nemszámít mert vissza rakta a Win7-et.
This is the way
-
MODERÁTOR
válasz kraftxld #1512 üzenetére
Ma egész nap win8-al futott a gépem, de vagy 5 percig nem nézegettem a metro UI-t. Ugyan úgy lehet használni a régi felületet is, mindenféle buherálás nélkül.
A start menü nincs meg, ez oké, de mondjuk nálam a leggyakrabban használt programok kint vannak ikonba(csempébe), ha valami kell, akkor meg keresésbe beírom, és ott van. Vista óta nem vacakoltam a start menüben keresgetéssel.Azt meg ne mondjátok már, hogy itt nehezebb valamit megtalálni, mint egy végtelenig görgethető listán..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
RaZroX
addikt
Nem azért mondom, de mivel jobb a startmenü mint a metro ? Nyomsz egy Windows/Start gombot, elkezded írni amit keresel és már adja is ki a találatokat. Start menüvel ugyan ezt csinálod csak kisméretben, ráadásul a metro-ban vannak még +extrák is. Most lehet mondani, hogy "ez ronda". Valószínűleg már a bétában testreszabható lesz a külseje ergo nem lesz "ronda".. Meg amúgy semmi nem kötelez rá hogy használd. A rendes desktop ugyanúgy megvan, ami kell azt kipakolod asztalra, tálcára, vagy egyéb módokon és akkor kb csak bekapcsoláskor fogod látni arra 2mp-re a Metro-t.
This is the way
-
moonman
titán
"én is értem, csak desktopra inkább zavaró, mint hasznos"
ezzel az egy mondatoddal bizonyitottad be, hogy nem is erted annyira.
"a win7 szörcs finkciója nem tetszett annyira, de azt MACből lopták"
vagy inkabb az osregi Windows Desktop Search-ot integraltak be a Start menube? ne nyaljuk mar ennyire az Apple segget minden adando alkalommal.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
elég szomorú, hogy egy alap winver-t nem képesek lefuttatni
no comment...bár gondolom ott is a klikk a fontos és cserébe süllyed a színvonal
jah emlékszem persze...és már most is vannak ilyenek...régi start menu enabler (juuj deszép magyaros szó ez: inébler)
lesznek is nyilván...nem erről van szó...de ezeknek elég "sokszínű" követezményei lehetnek. Mindenki csak saját felelősségére használja ezeket...és volt rá win7-nél is nem egy példa, hogy valami ezek az okosítók miatt nem ment....Most is lesz ilyenre példa a topikban egészen biztos...pláne ha a beta-RC aktivátorok megjelennek...amihez pedig publikusan ad kulcsot a Microsoft..... (viccesnek hangzik...de tényleg volt erre precedens)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz AthlonXP #1767 üzenetére
ha a régi start menüre vagy ateljesen kikapcsolható metro felületre gondolsz, azt szinte 100%-osan kizártnak tartom
-
pzstm
titán
válasz negyedes #1778 üzenetére
valóban jó hír.
De akkor már itt az eredeti, teljes terjedelmű cikk, az angolul tudóknak
Evolving the Start menuAMiket felsoroltál tényleg olyan dolgok, amiknek rengetegen fognak itt örülni. Mondtam én hogy ez még csak fejlesztői előzetes.
-
ETOM
addikt
válasz moonguru #1833 üzenetére
Nekem is tetszik és gyors start menüt szokni kell, de am 5*. Viszont valami driver gond lehet vagy nem tudom, de csontra lefagy a gép tőle.. söt még megkaptam a "cuki" kékhalál ablakot is 2x.
win7-t meg már jó ideje használom minden gond nélkül. A saját tapasztalataim írtam le. Sőt volt olyan egyszerű telepítés közbe bebugolt az egész aztán még asztalt se lehetett előhozni.
Am tényleg tetszik.. de hát így használhatatlan számomra."És a többi Windows? "
A többi windows már kint van egy ideje azért írtam mivel ez még egy kezdetleges version
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest