- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Minden csempét leszedtem, hogyan tudom vissza rakni őket?
A tálcát felülre helyezve nem működik a startmenü. Ja w ifi meggyógyult, már működik, most is win 8 alol írok.[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
Alister71
nagyúr
A klasszikus startmenü programjait hol lehet most megtalálni?
Alister from Hell
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz Szellem. #1410 üzenetére
Regeditben kapcsold ki a Metro GUI-t, és megkapod a Windows 7 kinézetét.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer
RPEnabled - értékét állítsd 0-ra, majd indítsd újra a rendszert.
@Lord Vader - a fentieket beállítva előjön a Win7ben megszokott startmenü.
[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
Szerintem férre érthető voltam.... A Developer Preview van fent, én töltöttem le a "hivatalos" oldalról, kiírtam és kölcsön adtam. Ott voltam amikor feltettük, nem tetszett neki a Metro ezért regedit-ben átírtuk 0-ra azt cuccot.. Újraindítottuk, nem volt metro és volt startmenü, és az a sok szöveg jobb alul megjelent. Mostmár ugyan nemszámít mert vissza rakta a Win7-et.
This is the way
-
RaZroX
addikt
Nem azért mondom, de mivel jobb a startmenü mint a metro ? Nyomsz egy Windows/Start gombot, elkezded írni amit keresel és már adja is ki a találatokat. Start menüvel ugyan ezt csinálod csak kisméretben, ráadásul a metro-ban vannak még +extrák is. Most lehet mondani, hogy "ez ronda". Valószínűleg már a bétában testreszabható lesz a külseje ergo nem lesz "ronda".. Meg amúgy semmi nem kötelez rá hogy használd. A rendes desktop ugyanúgy megvan, ami kell azt kipakolod asztalra, tálcára, vagy egyéb módokon és akkor kb csak bekapcsoláskor fogod látni arra 2mp-re a Metro-t.
This is the way
-
pzstm
titán
válasz moonman #1892 üzenetére
hát mert kis registry hekk itt, kicsi ott, kis metro felület átszabás, kis régi startmenü, kis "felokosítás" aztán ki tudja még mi...
amúgy WDP-n nem próbáltam még a ZUNE-t
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
raidx
őstag
válasz Regirck #2065 üzenetére
Még érdemesebb virtuális HDD-re telepíteni!
StartMenü/jobb klikk számítógép/kezelés/katt lemezkezelés/miután megjelentek a lemezek/partíciók jobb klikk lemezkezelés/Virtuális lemez létrehozása. itt megadod a helyet ahová a VHD fájl kerül és a lemez méretét (pl. 40 Giga).
Telepítés előtt még elvégzendő a leírás szerinti akció: [VHD boot]
Telepítés után ugyan úgy viselkedik mint ha valódi HDD-re telepítetted volna. Bootoláskor választhatsz, Win 7 - Win 8.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
nagyúr
Hát kipróbálva a rendszer.
Nem rossz, a metro szokható, de hogy nincs startmenü megőrülök.
Drivereket nem raktam fel, majd holnap. Idegesítő a mail + meg a messenger app. Hát ott elveszek. A mail sem jó, mert az utolsó 3 levelet írja csak ki. Nem tudom miért. Azért a messenger sem egy windows live messenger.
Furca hogy 2 ie van benne.
Vannak még benne érdekességek meg furcsaságok, de előbb meg kell jobban ismernem a rendszert.
Összeségében nem rossz eddig, szerintem egy hét alatt max megszokható teljesen."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
mycso
veterán
válasz Barthezz2 #3575 üzenetére
Na én is pont ezen gondolkoztam el. Első benyomás nekem is az volt, hogy WTF mik ezek a "csempék" + hol van a startmenü. De igazából a csempék eltüntethetőek, a start menüt meg a 7 alatt sem használtam én sem, max pár progi volt az elejére kirakva, de azok valóban elférnek a metro UI-n.
Meg páran panaszkodnak az angol nyelv miatt is...igazából mind1 milyen nyelvű, nagyjából minden megtalálható, egyébként meg a felhasználói programjaim olyan nyelvűek, amilyeneket akarok.
Nekem így pár nap használat után, egyébként bejövős nagyon.
Ja startmenü: még ahhoz kell hozzászoktatnom magam, ha ki akarom kapcsolni/újraindítani, akkor ne automatikusan bal lent az első ikonra (esetemben IE) klikkeljek, de lassan megszokom.
edeleny: mondjuk ez igaz...úgy lenne értelme, ha alapból nem pakolna semmit a metróra a telepítések után, hanem majd a user kirak amit szeretne.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
cashback
őstag
Egyébként én pont kontra... nem értem hogy mire fel ez az izé "egyszerűsített" dolog.
XP -> Vista -> Win7 -> Win8
Egyre inkább bénábbnak tűnnek a dolgok... lehet hogy profi a belső, de még mindig XP tűnik a legprofibbnak az összes közül (hacsak nem a win98 )
XP esetében behozták a gyermeteg startmenüt... Vista - nem is nagyon használtam / nincs + tapasztalat... Win7 "egyszerű" kezelhetőség - senki nem talált semmit benne (persze szokás kérdése volt, de akkor is)... Win8 ööö 1órás használat után kb az az eset áll fent mint Vista-nál anno. Inkább kihagyom és majd a 9-es verziót megvárom.
Ha véglegesítik biztos nagyon tuti lesz... aki érintőképernyőn használja, mert jelenleg ez a startmenü full felesleges. Megeszik +100Mb ramot és semmi hasznát nem látom.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
Én elhiszem nektek... de ez hogy jött ide?
A megbízható stabil működésről volt szó... kék halál?
Repülésirányításnál is Win-t használnak... na én mondjuk ezt nevezném inkább akkor "érdemi munkának"!
Viszont ott ott van az analóg is mellette, mert ugye nem bíznak semmit a Win-re csak és kizárólag.A lényeg hogy vissza kanyarodjunk a Win8-hoz... engem zavar ez a startmenü. Olyan mintha a telefonom nyomkodnám.
Funkcióiban nem sokban tér el elődjétől. Át lettek maszkírozva a dolgok, de sok változást nem érzek.Kék halál még korai lenne... de nem fogom megvárni.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
virkir
veterán
válasz Boonen007 #3981 üzenetére
Egy hszben a háromra.
Nem csak nekem nem tetszik hanem a felhasználók kb 50%-a de lehet keveset mondtam nem tudja elfogadni ezt a tudathasadásos rendszert.
Ebben a formájában alkalmatlan érdemi normál munkára amikor ötletszerűen kell váltogatni a két felület szerint.
A startmenű helyett meg a mostani alapból egy marhaság ha egy gépen 10+ program van telepítve mivel lehet scrollozni oldalra meg külön kattintgatni, hogy ugyan jelenítse már meg az összes programomat.
Amit linkeltél azon meg azt felhozni, hogy nem testreszabható a startmenü ehhez képest, az egy vicc.
Itt mit lehet testre szabni az ötletszerűen színezett téglalapokon meg a háttéren?
Körülbelül semmit.
Legalább annyit raknának bele, hogy ne azzal az ocsmány csempével induljon ha akarom ha nem.
Néhány találó idézet egy cikkből.
Nincs sok baja egyébként a Win8 CP-nek, sőt, valójában egyetlen-egy baja van: a Metro UI.
Az ember csak botladozik a metrós felületen egy egérrel. Néha az az érzésem, hogy orvosi szikével akarok kapálni, máskor meg épp fordítva. Az alkalmazások közti váltáshoz először húzzam az egeret a sarokba, aztán lefelé, de közben maradjak abban a pár pixeles sávban, ami nem is látható! különben kezdhetem elölről a sarokban.
Bezzeg a csempék meg akkorák, hogy egy aktív felhasználó, aki sok alkalmazással és dokumentummal dolgozik, a helypocsékolás miatt jobbra-balra szkrollozással fogja tölteni drága ideje jó részét.
A jó öreg startmenü az évek során fejlődött olyanná amilyen és senkinek egy árva panasza nem volt vele kapcsolatban - miért kellett eltüntetni?
Maximálisan egyet értek a cikkíró minden szavával és el vagyok keseredve, hogy egy ilyen, nem tudok rá jó szót sikerült összehozniuk."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Boonen007 #3988 üzenetére
Igen nehéz mert személy szerint alap dolgoknál a bal kezem foglalt szokott lenni (cigi, kávé, sör hasonlók )
A másik, hogy én egy darab ikont nem rakok ki asztalra mert szerintem úgy is ocsmány nem csak a csempékkel.
Használom a superbar-t meg a start menüt olyan programokhoz amiket nem használok nap mint nap de azért kellenek.
Jelenleg 166 program szerepel a telepítések között ami vagy startmenüből van hozzáférve vagy tálcáról.
Namost megnézném hogyan görgetsz fél órát a metrón, kb mint a Keletitől a Blaháig olyan lenne, arról nem beszélve, hogy van nem egy program amihez több indító ikon tartozik funkciójuktól függően.
Ezeket akár csak ikonként kirakni megint egy érdekes történet startmenü nélkül, egyenként végigbogarászni a könyvtárakat, hogy éppen mit is kéne.
Arról most nem is beszélek, hogy gyönyörűek a metro appok a 200-as betűméretükkel egy 22"-os monitoron meg a csempék mérete is a 32x32-es ikonokhoz képest."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
raidx
őstag
Nagyon hiányzik a régi startmenü de a metro felületet sem akarod elveszíteni?
Kattints a Tálcára jobb gombbal majd válaszd a Toolbar > Desktop parancsot. És már meg is jelenik a Desktop felirat, és egy kis nyíl, melyre kattintva megnyitja az XP-s Start menühöz hasonlatos ablakot.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
nagyúr
Nem tudom mit izgultok. Mire az rtm kijön, rá egy hónapon belül lesz egy startmenü visszaállító program. Sőt, még xp kinézet is lesz rá, nyugodjatok meg. Csak várni kell egy kicsit.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
raidx
őstag
Mégis lehet Startmenü a Windows 8-ban.
-
virkir
veterán
válasz megalover #4244 üzenetére
Volt igazság abban amit leírtál de...
Ahhoz, hogy metro app-al lehesen megoldani mindent kell még 100 év és-vagy soha mert nagyon jól tudjuk, a korlátait jelenleg.
Drag&drop hiánya, egyszerre max 2 metro app-ot lehet futtatni stb.
Ezek miatt munkára használni ha nem is lehetetlen de mindenképpen nehézkesebb mint a hagyományos desktop-ot.
Namost emiatt szvsz nem fogják nagyon törni magukat a programok készítői a metro integrálással.
Meg azt sem tartom kizártnak, hogy a véglegesbe visszarakják a hagyományos startmenü választásának a lehetőségét.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
raidx
őstag
A tegnap beígért Startmenű. Sajna most nincs a közelbe W 8-as gép így nem tudom kipróbálni.
Egyébként a Stardockon egy e-mailcím megadása után elérhető a letöltési link.
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
hol jelzitek a véleményeteket az ms-nek? az ms win8 fórumjánál?
bár amit közölnék nekik ők is tudják meg szerintem sokan írták már nekik...
az lenne h úgy kellene az ms-nek kivédeni a metros startmenü ellenzőknek a panaszát h lennének régi témák mint a klasszikus nézet xp-ben például. vagy aero
don't tell me what i can't do!
-
makoj
tag
válasz < CyberBob > #6088 üzenetére
Pontosan.
Remélem hogy a végleges verzióba kikapcsolható lesz a Metro Startmenü,még a Developer Preview kijött,akkor olvastam hogy a Microsoft a teljes változatban választhatóvá teszi.
-
pzstm
titán
Remélem hogy a végleges verzióba kikapcsolható lesz a Metro Startmenü
Nem.
még a Developer Preview kijött,akkor olvastam hogy a Microsoft a teljes változatban választhatóvá teszi.
rossz forrásból tájékozódsz, hülyeség.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kiskaktusz
addikt
válasz worxland #6762 üzenetére
Egy valamit felejtesz el. A metroUI-nál mit látsz? Én "start"-ot látok. Ez az új startmenü egy kibővített lehetőséggel, amellyel alkalmazásokat tudsz futtatni a startmenün (metroUI) belül.
Készpont. Van startmenü, csak modernebb, az átlagfelhasználónak könnyített életet biztosít a kis számítógépe előtt.
Használj win7-et meg a megfelelő szoftvereket és csókolom.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Gorneck
legenda
Abban szinte biztos lehetsz, hogy ha vmilyen szinten tudják nyomni a win8at és lesz belőle eladás, akkor nem fog visszakerülni...mondjuk én remélem, hogy nem teszik vissza...mert kaptunk egy sokkal jobb startmenüt, mint ami volt. Tele hasznos infókkal.
Tegnap ennek ellenére én is leszedtem (szerencsére simán tudtam aktiválni a 7esem, kb olyan mintha dobozost vettem volna... ), az appok livetile rész nem müxik...így részemről az új startmenü használhatatlan, pedig már nem terveztem visszarakni a 7-et.
Fájltípus társítás meg nem müxik...bár ez inkább a MPCHC hibája lesz.Az app-ok még mindig buták...főleg a lejátszó és levelező. Remélem mire jön a végleges addigra elérik a wp szintet.
Végleges áráról lehet tudni vmit? Kb mire lehet számolni nem volna rossz tudni, bár még kicsit korai ezen agyalni...
Gorneck#1239
-
kiskaktusz
addikt
válasz Gorneck #7013 üzenetére
"...mert kaptunk egy sokkal jobb startmenüt, mint ami volt. Tele hasznos infókkal."
Ezt nem hajlandó megérteni sajnos senki, hogy nem tűnt el a startmenü, hanem megújult, ráadásul sokkal jobb, mert alkalmazásokat is futtathatunk a startmenü alatt..
Mindenki a berögződött, régi startot akarja, amikor ez már okosabb. Oké, az appok még hagynak kívánni valót maguk után, de jó lesz ez..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
-
oO7
őstag
a tálcára tűzőtt alkalmazásról is látod, hogy fut vagy nem illetve hogy esetleg több ablakban van e... sőt igazából ugye ez a csoportosítás ki is kapcsolható és akkor azonnal látod hogy hány példánya/abalaka van az adott alkalmazásnak...
ha a praktikusságot akarjuk nézni akkor is az új verzió a nyerő mert kevesebb helyet foglal hiszen ugyanaz az ikon van ott akkor is ha nem fut a program, meg akkor is ha már fut és futó program esetén a régi gyorsindítóval ellentétben nem marad még ott egy "felesleges" indítóikon...
oké értem, hogy a megszokás nagy úr de ezeket az új dolgokat nem az emberek szopatására találták ki és a microsoftnál még az sem mondható el, hogy az ilyen jellegű fejlesztéseket az elborult agyú grafikusok készítenék... ezek nagyon is hasznos szoftverergonómiai fejlesztések... a Win7-es (meg 8-as) tálca is és - mivel látom a startmenü is oda van hekkelve a tálcádra - az új startképernyő is... lehet, hogy kicsit szokni kell a régi után, de megéri az újat használni mert jobb...
-
janos666
nagyúr
válasz dergander #9119 üzenetére
Szerintem pedig sokáig fogják szidni a Metro startmenü miatt.
Vista-t is sok ismerősöm azért nem tett fel, mert folyton kérdezget az UAC.
Mondtam, hogy pár kattintás kikapcsolni. Válasz: Akkor sem!
Na most képzeld ezt el a Metro-val. Előre félek.Ennek mocskos nagy marketing kampány kell, hogy az átlag ember, aki régóta használ Windows-t ne úgy álljon hozzá, hogy "jajj ne, mi ez?", hanem "jujjdeszupi új és csilivili".
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz front3r #9259 üzenetére
Csak asztali PC / hagyományos notebook esetén a képedbe vágni ez a metro-s startmenü kicsit olyan, mint bemutatni "a Windows"-t, amihez egér kell, de a célközönségnek javarészt nincs és csak drágán vagy nem is tudná beszerezni, de leginkább nem is akar egeret.
Tapizós kütyükre nagyon jó, de billentyűzet+egér kombóhoz jobb a hagyományos Windows desktop. De ha nem is jobb, szerintem minimum egyenértékű, akkor pedig miért tanuljon bele az ember valami újnak a kezelésébe, ha semmivel sem praktikusabb, mint a régi...?
Az új nem mindig jó, és az egyenértékű megoldásokból is jobb a széles körben ismert és megszokott.
Gyere és mutasd meg hogy tapizzam a fotelben hátradőlve a 42"-os kijelzőmet.
Ez most kicsit ilyen Apple majmoló taktikának tűnik, hogy "majd mi jobban tudjuk helyetted, hogy neked mi tetszik, csak fogadd el szépen és örülj neki", hogy asztali gépre is alapértelmezett és csak trükközéssel kiirtható a mobil eszközökre és tapizós képernyőkre optimalizált felhasználói felület.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
DRB
senior tag
Nocsak, találtam valami érdekeset: Win 8 startmenü.
Még nem próbáltam, de mindjárt kipróbálom, csak vinyót kell cserélnem. -
tDr1v3r
veterán
válasz fatallerror #9331 üzenetére
"azt sem értem h miért mondják h egérkurzorral nehezebb kezelni a metrot mint ujjal elvégre az egérkurzor sokkal apróbb pontra tud mutatni tehát azzal tutira kitudod húzni a charm bart oldalt míg ujjal téveszthetsz és lehet h csak másodszorra találod meg az erogénzónát"
Épp' ez az... az egérrel (vagy touchpaddel, trackpointtal, etc) az apró objektumok állnak kézre, ujjal meg a nagyok. Nem kéne keverni a két felületet... mindenhol más a kényelmesebb.
Olyan meg hogy startmenü nincs, Start Hub van - tabletes használatra van szabva, gombra illetve Charm Bar-ra bebindelés is csak azért van hogy a gyártók tudjanak mit rakni az x86-os tabletekre. Nem véletlen, hogy Desktop módnál nincs a tálcán a Start gombja,,,
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
DRB
senior tag
Jaja, kipróbáltam, hát vannak még gyerekbetegségei, de ettől függetlenül azért használható. Viszont azt senki ne várja, hogy visszakapja a Win 7-es startmenüt, inkább a metrót teszi be kb. egy ablakba, a hagyományos desktop bal sarkában, meg eleve az asztallal indul a rendszer, nekem bejön, jobb így, használhatóbb így. Végül is hasonlít a startmenühöz, de ha jobban belegondolunk, akkor észrevesszük, hogy a metró is tulajdonképp egyfajta startmenü, igaz elég használhatatlan desktopon.
Két lehetőség van(szerintem), vagy megszokjuk, vagy el kell felejteni a Win 8-at, illetve volna egy harmadik is, mondjuk a MS rájön, hogy ez metró nevezetű izébizé elég gáz desktopon, és kikapcsolhatóvá teszi, vagy egy harmadik fél csinál valami komolyabb okosságot hozzá, ami tényleg visszacsinálja valahogy a startmenüt, majd meglátjuk. -
nagyúr
Aham, csak windows xp óta kicsit máshogy van a regisztri felépítve.
Meg el lett mondva, hogy ami xp-n működött, nem biztos hogy megy, vista,7,8 (most már) alatt.(#9864) hunfatal: Én még az rp-t is töröltem, hogy ilyenek mennek itt a fórumon, hogy tele van hibával. Az rp-t is azért száműztem, de azt legalább tudtam, hogy félkész. Ha majd a másik vinyóm vissza jön, akkor majd megy fel egy rp, vagy rtm és ha úgy van, akkor megveszem. Addig marad a 7. Bár annyira nem hiányzik a 8 alatt a startmenü. Pedig tetszett. Igaz, hogy oldalra kihúzogatomegér mozdulat maradt, mert itt 7 alatt rántok olyat a képernyő oldalára/aljára.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
mfercso
tag
Sziasztok nekem 1 apró kérésem lenne összetudnánk írni 2-3 hsz-be azokat a kis programokat amiknek a linkeit eddig fel töltöttétek ?
Tudom vissza is lapozhatnék a elözö 100 oldalra de igy gondolom egyszerűbb és ha nektek sem nagy fáradtság Én nagyon megköszönném Kis program alatt a startmenü átálitó progit értem vagy ami startmenü ként viselkedik meg a többi hasonlóan kis és hasznos programot.
Ami azt illeti én teljesem megszoktam a win-8 ast nem törölném le de mivel rendszergazdának tanulok fontos ismernem a rendszer újításokat.
Teloszámot már az első pm-ben kérek !
-
nagyúr
válasz mfercso #11731 üzenetére
startmenü átálitó progit értem vagy ami startmenü ként viselkedik meg a többi hasonlóan kis és hasznos programot.
Hát ezek a "hasznos" programok nem hasznosak. Csak azoknak lett kitalálva aki a modern ui-hoz tök hülye.
-
skyli
senior tag
válasz dergander #11776 üzenetére
Szerintem meg a classic startmenü sokkal jobb.
-nem fullscreen
-lehet mappákat csinálni egyéni ikonokkal (pl játékok, rendszer,..), almappákat is
-ha leviszem az egeret a sarokba, egyből előjön, win gombot megnyomva sokkal gyorsabban keres mert nem kell külön rákattintani hogy pl a beállításokban akarsz keresni
-lehet témázni, testreszabni, teljesen, pl ha nem tetszik vmi akkor kiveszedsztem sokkal jobb én nem is használom a metrót semmire
-
t72killer
titán
válasz harry3 #11786 üzenetére
Illetve hogy a HSZ-ok kb fele a startmenü hiánya miatt/új ui megléte miatt siránkozik. Ha az ember praktikus infókat keres - pl akksiidők, teljesítmény, progik kompatibilitása - mintha tűt keresne a szénakazalban...
Pl az, hogy a visual studio, vagy az inventor - amiknél aligha nézelődhet az ember alternatíva után, lévén munkaeszközök - csak trükkel installálódnak, és kérdéses a stabil működés, talán 2 hsz.-ban van említve. Való életbeni akksitesztet egyenlő feltételekkel lejátszva nem láttam még.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
beteg
őstag
Win8 hosszú 7végém volt. Teszteltem.
Távoli asztalal kapcsolódni hozzá egy kínlódás, a startmenü hiányzik, mint állat, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy a COD MW3 atom befagyasztotta a gépem rendszeresen. Próbáltam gyári driverrel és az aktuális nv driverrel. Kíváncsiságból feltettem a RedAlert 3-at, a CitiesXL 2011-et, azok egyszerűen programhibával elszálltak időnként. Egyedül a Crysis 2 ment rendesen.
Visszaraktam most a Win7-et.Csak futni kell!
-
Alister71
nagyúr
Ezt a kinézet dolgot magyarázd el egy olyan usernek akinek Bulldózer rendszere van és a 8120-ast a win 7 nem tudja rendesen kezelni. Neki mennyire lesz botrányos, hogy a gépe vagy 20%-al gyorsabb lesz? Vajon Ő is azzal fog foglalkozni, hogy milyen a startmenü meg a színek?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
dergander
addikt
-
Alister71
nagyúr
válasz Taifa Díaz #11927 üzenetére
Lassan felébrednek a csipke rózsikák is mély álmukból, és ha lesz még olyan aki eredeti rendszert használ, az nem a startmenü hekkeléssel fog foglalkozni, meg azzal, hogy tegye tönkre a rendszert, hanem azzal hogy megismerje és megszeresse.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz dergander #11946 üzenetére
Na de épp itt a lényeg, amiről már beszélek pár napja. A régebbi gyengébb gépeken is sokkal jobban fut mint a win 7, ezt most vallotta be bloody steve. Ezért nem értem, hogy lehet még mindíg ott tartani, hogy startmenü és színek.
Bár nekem eleve tetszik a kék, a fal is az, sőt én még az alapértelmezett hátteret se szoktam lecserélni a Vista óta. Az XP-n a lanka az eléggé gáz volt, de a többivel nem volt semmi bajom. most is ez a sárga virág virít az asztalomon.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
skyli
senior tag
amúgy ez az olcsó szar startmenü jobban keres mint a szuper metrós és teljesen testre lehet szabni
-
nagyúr
válasz crow024 #12594 üzenetére
Biosban látja a mind a 16-ot? Startmenü futtatás, msconfig. Itt a beállítások hogy vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest