Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz cocka #71384 üzenetére

    Miért, fel tudsz hozni bármilyen észérvet, hogy miért a már nem fejlesztett Classic Shell programot használjuk az aktívan fejlesztett Open-Shell helyett, ha nem, akkor meg miért is firtatod?
    Abban a hozzászólásban azt az állítást meg tudod cáfolni, mármint hogy a Classic Shell programot 7 éve nem fejlesztik? Ha nem, akkor miért is firtatod?
    Oké, ajánlod és használod a Classic Shell programot, én pedig az Open-Shell programot, amely utóbbi mellett szól az, hogy azt még aktívan fejlesztik és a changelog alapján számos újítás és bugfix is helyett kapott benne, ami az előbbiben már nincsen. Aztán a kérdező majd eldönti, hogy melyiket használja, de ugye az észérvek eleve az utóbbi mellett szólnak. :))

    (#71387) cocka:
    Tényleg ennyire nem vagy tisztában azzal, hogy nyilván előnyös ha egy programot tovább fejlesztenek, amit a changelog is világosan szemléltet, vagy csak direkt trollkodsz itt? :U

    Ez nem "csak neked lehet igazad" alapon megy, hanem itt eleve tények és ismert információk vannak, amiket én leírtam és igazolják az állításomat, ellenben neked nem sikerült cocka a neved, amiből logikusan következik hogy itt most kinek is van igaza, ennyi röviden a történet. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák