Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz szabonagyur #68240 üzenetére

    Az az érdekes, hogy most Bittorrentnél (7.9.3 Pro) is ezt csinálja, mert már 54%-nál jár, bár még várok egy ideig, ha felmegy itt is 70% fölé, akkor letörlöm a fenébe.
    Ja és az a vicces, hogy csak felfele tölt ilyen 3-5 Mbit/s és akkor emelkedik így, letölteni még ma nem is töltöttem le semmit, tehát nem tudom, hogy mi a fenét ír a memóriába, a másik vicc meg az, hogy ha leállítom a torrenteket, akkor szépen visszaáll a memóriahasználat, amit megint nem értek.
    Azt sem értem, hogy az új kliensek miért ilyen szarok. Régen utorrent 2.2.1-et használtam és nem is lett volna semmi baj, ha egy idő múlva nem csinálta volna azt, hogy a merevlemezt mindig túlterhelte, hiába is állítottam az átmeneti tárat nagyobbra.

    Azon gondolkozom, hogy okozhatja-e az a problémát, hogy már egy ideje ugyan azokat a beállításokat használom, ráadásul minden újratelepítésnél mentem az akkori állapotot, majd visszaimportálom a beállításokkal és torrentekkel együtt. Már egy csomó szemét is van mappájában, ugyanis a törölt torrentek torrent fájljait se törli ez sz@r és már van nem is tudom hogy hányszáz fájl van benne, ha meg újrakezdeném elölről a kliens telepítését, bekonfigurálását és a torrent fájlok letöltését és a tartalmak betallózását, akkor az eltartana egy jó darabig, szóval ötletem sincs most, hogy mit csináljak.

Új hozzászólás Aktív témák