Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz sanzi89 #67662 üzenetére

    Mondtam én, hogy nem fog ez a szar megszívatni. Szóval, a megoldás egyszerű, parancssorból is lehet frissíteni a Defender vírusdefiníciós fájlját:

    C:\Program Files\Windows Defender\MpCmdRun.exe -SignatureUpdate

    Ezek után nincs más dolgunk, mint létrehozzunk erre egy ütemezett feladatot. Nyissuk meg a Feladatütemezőt, majd keressük meg a Feladatütemező könyvtár-Microsoft-WIndows-WIndows Defender menüt. Ide belépve kattintsunk a Feladat létrehozására, majd a következő lényegesebb dolgokat állítsuk be:
    - Általános-Név: Windows Defender definíciós fájl frissítás
    - Általános-Futtatás a legmagasabb szintű jogokkal: Pipa
    - Indítás-Új-Naponta-Indítás mezőnél a kívánt időpontot kiválasztani, amikor valószínűleg be lesz kapcsolva a gép, de itt olyan időzítést is megadhatunk, amilyet akarunk, nézzünk körbe-OK
    - Műveletek-Új-Program/parancsfájl-nál kitallózni a C:\Program Files\Windows Defender\MpCmdRun.exe-t, majd az alatta lévő Argumentumok hozzáadásához beírni: -SignatureUpdate-Ok

    Miután kész a folyamat jelöljük ki, és kattintsunk a Feladatütemező fő ablakában a jobb oldali részen található Futtatás lehetőségre, Egy pár percig eltart a folyamat, de itt meggyőződhetünk róla, hogy minden rendben lefutott. Ha kész, pár napig azért ellenőrizzük, majd ha el akarjuk esetleg menteni magunknak ezt a folyamatot, akkor jelöljük ki a létrehozott feladatunkat, és kattintsunk a jobb oldalon található Exportálás lehetőségre, és tegyük el jó helyre az xml fájlt.

    A Windows Update meg kapja be... :P

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák