Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kukulec

    őstag

    válasz AtHoS #39055 üzenetére

    a lényeg, ugyanaz történt, mint ami veled +:

    1. frissítés után rögtön talált egy veszélyes elemet a defender. karanténba rakattam. erre láttam, hogy valami windows fájl volt :) ezt szeretném visszacsinálni, mert a gépem nem úgy fut, mint előtte
    2. az internet explorer alapból nem volt a tálcán, plusz csak a mozillát használtam, illetve az az alapértelmezett. de a frissítés óta, hiába alapértelmezett, fél perc, mire bejön a róka, míg amúgy a win repül az explorerrel, amit viszont utálok, ráadásul akaratom ellenére bekapcsolva hagyja a fiókomat, és nem tudok onnan kilépni. szóval olyan, mint ha a win szándékosan hátráltatná a mozillát, hogy azért is az explorert használjam.
    3. a vga-m nem fut rendesen. egyébként milyen már, hogy egy működő rendszert szétver az új, és nekem kell totóznom, hogy mi a baja? mi a tökért fizettem ki a rendszert, ha az képtelen magát anélkül frissíteni, hogy nekem ne okozna zavart? a vga-m az nvidia centerbe beállítottam és egyszer sem kellett hozzányúlnom. az új verziókat nem tölti le a windows automatikusan frissítésként?

    hogy tudom visszahozni az offline módot? és mi van, ha épp nincs net? hogy tudom behozni a karanténba tett dolgokat? és egyáltalán, nincs rá mód, hogy ettől az ótvar 8.1-től megszabaduljak? mert eddig tényleg nagyon meg voltam elégedve a 8-cal, nekem ez nem hiányzik.

    Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i

Új hozzászólás Aktív témák