Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • T_Stark

    őstag

    Ma úgy döntöttem vagány leszek, és feltettem tiszta telepítéssel egyetlen éles rendszernek :DDD
    Bétához képest eddig egész jól viselkedik, bár vannak érdekességek. Pl ez a Messaging app elég fura, nem is igazán értem még hogy kéne használni hogy jó legyen. Feltettem egy "rendes" WLM-t, de így meg egyszerre jelzi az üziket mindkét helyen ami elég zavaró.
    A Mail app sem tiszta számomra, hogy lehet hozzáadni több email fiókot? Csak az az egy van ott amivel belépek a Windowsba.

    Azt is észrevettem hogy ha filmet nézek a beépített media playerrel, akkor egy darabig tökéletesen megy, aztán furán elkezd akadni. Leállítottam, elindítottam újra, ugyanaz. Feltettem egy VLC-t azzal nem csinálja.
    Programok kompatibilitásával nagyon jól áll, amit eddig felraktam rá megy is szinte minden, pár gadgetet leszámítva, meg hogy a Warcraft 3-ban nincs hang.

    A Metro felülettel felemás érzéseim vannak. Ha muszáj, meg lehet szokni, de széles mosollyal meglettem volna nélküle is.
    A hagyományos start menü hiánya viszont zavaró, mindig reflex szerűen arra húzom az egeret, akkor kapcsolok hogy nincs is...
    Pl az is elég rossz így hogy egy egyszerű kikapcsoláshoz eddig egérrel Win7 alatt annyi volt hogy start menü és rákatt a kikapcsolásra. Most vigyem az egeret az alsó sarokba, megvárom míg megjelenik az oldalsáv, katt a settings-re, ott a power-re, ott a shut down-ra... eléggé el van dugva, túlbonyolítva.
    Az egész rendszerrel ilyen érzésem van, valahogy nem látom át úgy egyben az egészet. Hol a metrot dobja fel, hol a klasszikus asztalt, mintha nem is egy rendszer lenne, hanem két külön valami.

    Hát így fél nap alatt kb ennyi a véleményem róla hirtelen, nem mondanám hogy olyan rossz, de bőven van még min javítani szerintem.
    Ja és én nem tettem rá semmi védelmi programot, a beépített tűzfalat használom a Defenderrel, az elég vagy azért féljek?

Új hozzászólás Aktív témák