Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Van ugye a a Windows Compatibility Center ahol meglehet nézni, hogy mely hardverek és szoftverek komatibilisek a különböző Windows verziókkal.

    Ami engem illet én a Windows 8 megjelenése óta vagyok igazán aktív, elég sok játékom és Hardware-em van, és lényegében akkor szavazok ha compatilibis a program vagy a HW. Az viszont elég érdekes, hogy sok noob olyankor is beszavaz egy nemmel amikor teljesen Windows 8 kompatibilis egy adott játék. Például legújabb két COD, vagy Saints Row: The Third .

    Ez utóbbi játéknál velem együtt 5-en vagyunk akik azt mondjuk, hogy igen ez a játék kompatbilis, de a noobok többségben vannak így is mert 6-an mondják azt ,hogy nem. Szerintem szigorítani kellene a szavazási kritériumokat, mert most azon túl, hogy legyen egy MS fiókod semmi megkötés nincs.

    Ez az a rész ahol azt mondom, hogy csak azok szavazhatnának, akiknek a rendzer úgyérzékeli, hogy az összes szükséges stabilitási frissítés is telepítve van a gépére, mert sanszos, hogy vagy rossz indulatból, vagy lámerségből, esetleg azért mert Warezos Windows-al szavazgat be amin ki van kapcsolva a frissítés - és ugye stabilitási frissítések ilyen gondokra is nyújthatnak megoldásokat... de ez így elég felemás módon működik.

    No csak most gyorsan leírtam ami erről eszembe jutott :D

Új hozzászólás Aktív témák