Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AthlonXP

    őstag

    válasz pzstm #1508 üzenetére

    És a különféle hivatalos Tweak programok, rendszer optimalizálók, stb?
    Bizonyos szinten ezek is bele nyúlnak az oprendszerbe, mégsem tekintik őket "tiltólistás" programoknak. Vagy igen? :)

    De akárhogy is legyen, szerintem a Microsoft-nál sem ítélik el azt a júzert, aki kikapcsolja az új felhasználói felületet. Hisz a fejlesztés irányából és a hírekből is elég egyértelműen látszik, hogy a fejlesztés során a mobil eszközök voltak előtérben ( vannak olyan cikkek a neten, melyek szerint az asztali PC-k helyzete tovább romlik az MS. új oprendszerének köszönhetően, bár én erre nem esküdnék azért meg :) ). Nyilván ők sem akarják ráerőltetni a felhasználókra a dolgot, főleg, ha nincs is meg a megfelelő hardveres támogatottság sem...

    Normál asztali PC-n, amihez szerintem az itthoni felhasználók bő 90%-ának eleve nincs érintőképernyős monitora ( de még a laptopoknál is hasonló az arány szerintem ), nem sok előnye és így haszna, van az új kezelő felületnek. Hiszen így is, úgy is az egeret kell használni a gép kezeléséhez, akkor meg már ugyan mindegy... :)

    Szóval amíg az érintő képernyős laptopok, tabletek nem terjednek el jobban itthon, addig szerintem elég sokan ki fogják kapcsolni az új felületet a Windowsban. De persze addig még több, mint egy év van hátra és bízzunk benne, hogy a megjelenés után meg fog majd nőni az érintő képernyős eszközök száma ( és persze elérhető áron is lesznek ), hiszen muszáj lesz, ez a jövő! :)

Új hozzászólás Aktív témák